Portekiz’den Ev Alın, Vize Derdine Son Verin!

Vizeye ihtiyaç duymadan, anlık alacağınız bir kararla bavulunuzu hazırlayıp Avrupa’nın dilediğiniz ülkesine gidebilmenin tadı bambaşka. Tüm TC vatandaşlarımızı vize derdinden kurtararak herkesi mutlu edecek çözüm bu yazıda.

Schengen vize başvuru sürelerinin uzaması, ret sayılarındaki artış pek çok Türk iş adamını alternatif çözüm bulmaya sevk ediyor.  İşte tam bu noktada, en iyi çözüm yöntemi Portekiz’den 280.000 Euro’luk bir ev alarak elde edilecek Portekiz oturum kartı olacaktır.

Ticari vize başvurularında son günlerde yaşanan sıkıntılar yatırım yoluyla oturum ve AB vatandaşlık programlarının önemini bir kez daha gündemimize getirdi.

Siz de Portekiz’den bir mülk alarak dilediğiniz zaman istediğiniz yere giderek ailece vizesiz seyahatin tadını çıkarabilirsiniz. Portekiz oturum kartıyla yolculuğunuza çıkmadan önce artık evrak işleri ya da benzer prosedürlerle uğraşmak durumunda kalmayacak, konsolosluklarda vize bekleme derdi ile uğraşmayacak, sıkıcı ve yorucu anlar yaşamadan dilediğiniz AB ülkesine kolayca giriş çıkış yapma fırsatı bulacaksınız.

Portekiz’de ev alarak elde edilecek Golden Visa oturum kartı sahibine istediği an Avrupa’da vizesiz seyahat etme imkânı, dilediğinde ise Portekiz’de yaşama ve çalışma hakkı sunar.

Portekiz oturum kartı programı Avrupa’daki Golden Visa programının en popüler olanıdır. Çünkü 280.000 Euro gayrimenkul alarak yılda sadece 7 gün Portekiz’de bulunarak oturum sürdürülür, 5 yıl sonra ise ailece Portekiz yani AB vatandaşlığına başvurulur.

Golden Visa kartına sahip tüm sanayiciler ve Türk iş adamları AB Bölgesi’ne yapılan ziyaretler için gerekli olan Schengen vize başvuruna ihtiyaç duymadan Avrupa’daki tüm fuar aktivitelerine sorunsuz seyahat edebilmektedir.

Portekiz Golde Visa programı, yurt dışında yaşamadan oturum kartının sürdürülebilmesi nedeniyle tüm TC kökenli sanayici ve iş adamlarına çok cazip gelir. Yılda sadece 7 gün Portekiz’de bulunarak yatırımcılara ve ailelerine tüm AB Schengen ülkelerinde sınırsız erişime sahip olmalarına izin verir. Amacınız Avrupa’da vizesiz seyahat etmek, yaşamak ve ticaret yapmak ise Portekiz Golden Vize tam size göre.

Portekiz Golden Visa Avrupa Vatandaşlığı Sağlar mı?

Portekiz Golden Visa Avrupa Vatandaşlığı Sağlar mı?

Evet, Portekiz Golden Visa yatırımcıyı ve ailesini doğrudan AB vatandaşlığına götürür. Portekiz Golden Visa, Portekiz’de ikamet hakkı sunar. İkamet izni ise beş yıl sonra Portekiz Vatandaşlığı yani AB Vatandaşlığına giden bir yoldur.

Portekiz Golden Visa TC Kökenli İş İnsanlarına Neden Çok Cazip?

  1. Program minimum 280.000 Euro’dan başlayan indirimli gayrimenkul yatırım seçeneği sunmaktadır.
  2. Portekiz Golden Visa’ya sahip tüm Türk iş insanları Schengen ülkelerine diledikleri zaman vizesiz giriş çıkış yapabilir.
  3. Beş yıl sonra Portekiz vatandaşlığına başvuru yapılır.
  4. Türkiye’deki aile ve iş düzenini bozmadan her yıl Portekiz’de ortalama yedi gün bulunak oturma iznini sürdürmek mümkündür.
  5. Portekiz yaşam şartları uygun bir AB ülkesidir, son derece güvenli bir yaşam alternatifi sunar. Portekiz’de eğitim ve sağlık sistemi oldukça gelişmiştir.
  6. Sağladığı çalışma izni ile Portekiz’in her yerinde çalışabilir, Portekiz’de yeni bir iş kurabilir veya mevcut işinizi büyütebilirsiniz.
  7. Aile fertleri ek bir yatırım yapmadan programa dâhil edilebilir. Aşağıdaki aile üyeleri sizinle birlikte başvurabilir:
  • Eşiniz
  • 26 yaşın altındaki bakmakla yükümlü olduğunuz evli olmayan çocuklarınız
  • Ebeveynleriniz

Portekiz Golden Visa TC Kökenli İş İnsanlarına Neden Çok Cazip?

EUPorto: Biz Kimiz ve Sizin İçin Ne Yapıyoruz?

EUPorto, Portekiz Golden Visa yatırımcılarıyla güvene dayalı ilişkinin esas alındığı bir danışmanlık firmasıdır. Sadece Portekiz’deki kurumsal ve gayrimenkul alanında uzman hukuk firmalarının onayından geçen gayrimenkul fırsatlarını yatırımcılara sunar, yatırım ve Golden Vize başvurularını tek merkezden yürütür. Bu nedenle, yatırımcılarının hedef ve beklentilerine uyan en güvenli gayrimenkulleri ve yatırım fonlarını önerir. Yatırım seçeneklerini filtreleyerek yatırımcının menfaatini ön planda tutar.

Özetle EUPorto, Golden Visa piyasasındaki danışmanlık firmalarından farklı olarak yatırımcılarına bir emlakçı gibi piyasadaki tüm gayrimenkul projelerini portföyüne alıp listeler halinde sunmaz. Riskli gayrimenkul projelerine yönlendirmez, tam tersine yatırımcılarının yatırımlarını koruyan, Portekiz yasalarının izin verdiği doğru uygulamalarla tüm Golden Visa sürecini tek muhatap olarak yönetir.

Sadece Portekiz Golden Visa konusunda uzman EUPorto, doğuştan Portekizli-Türk olması sebebiyle lokal bilgi ve piyasa hakimiyetine sahiptir. Lizbon ve civarı, Porto ve Algarve bölgesinde en verimli ve güvenli gayrimenkul seçeneklerini sunar. Portekiz Altın Vize kapsamındaki tüm yatırım türleri ve kategorilerinde zengin bir portföye sahiptir. Minimum 280.000, 350.000, 400.000 ve 500.000 Euro tutarında getiri sağlayan gayrimenkul ve anapara korumalı/teminatlı Portekiz yatırım fonları sunar. Butik bir danışmanlık hizmetiyle yatırımcının hedefine yönelik en verimli ve güvenli seçenekler üzerinden yatırımcının tercih yapmasında destek olur. Golden Visa Portekiz oturum izni alma sürecinde operasyonel kapsamda A’dan Z’ye işlemleri koordine eder. Bilgi ve iletişim için web sitemizi ziyaret edebilir, Instagram ve Facebook’ta euportocom hesabını takip edebilirsiniz.

 

 

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.
You need to agree with the terms to proceed

Benzer İçerikler

Neden Portekiz'e Yatırım Yapmalı?

Portekiz’e Neden Yatırım Yapmalı?

Yatırımlarınızda Neden Portekiz Golden Visa‘yı Tercih Etmelisiniz? Portekiz’in nüfusu 10,3 milyon olmasına rağmen dünya çapında Portekizce…
Detaylı Bilgi Alın.