Portekiz’deki Lüks Gayrimenkul Türleri Nelerdir?

Çoğu zaman hayal ettiğimiz, sahip olmak istediğimiz şeyler hepimiz için hep lüks olarak değerlendirilmiştir. Genç yaşlarda dubleks bir dairede yaşamayı hayal eder, çocuk sahibi olduktan sonra bir site içinde havuzu olan güvenli bir daire isteriz, çocuklar büyüdükten sonra ise sosyal ilişkiler kurabileceğimiz lokasyonlarda yaşamayı planlarız. Yaş ilerledikçe ise ulaşımı kolay ve daha küçük evlerde yaşamayı hayal ederiz.

Lüks gayrimenkul birçoğumuz için konforu, sakinliği ve özgürlüğü simgeleyen kaliteli bir yaşam alanıdır. Öncelikle Portekiz’de alınacak gayrimenkulün amacınıza uygun konumda bir lokasyonda seçimi yapılmalıdır.

  • Portekiz’de Villa

Portekiz’de villa satın alırken, villanın bulunduğu lokasyonun huzuru kaçırmayacak nitelikte olmasına dikkat etmeli;  yakınında otoban, tren yolu, hastane gibi gürültüye sebep olabilecek faktörler iyi araştırılmalıdır. Villanın depreme dayanıklılığı, ses ve ısı yalıtımı gibi sorunlarıyla karşılaşmamak için bir mimara kontrol ettirilmelidir. Alınacak gayrimenkule karar vermeden önce gelecekte değerlenip değerlenmeyeceği konusunda Euporto gibi Portekiz gayrimenkul piyasasını iyi bilen danışmanlarla iyi incelenmelidir.

Portekiz’de Villa

Portekiz Golden Visa başvurunuz için Portekiz’de yapacağınız yatırımın şehir merkezine veya yaşam alanlarına yakın konumda olmasına dikkat ediniz. EUPorto yurt dışı yatırım alanında uzman bir kuruluştur, müşterilerine Portekiz’de ev alma sürecinde karşılaşılabilecek her adımda destek olmaktadır.

  • Portekiz’de Yazlık Villa

Portekiz’de yazlık tatilinizi geçireceğiniz bir villanın yeri çok iyi düşünülerek seçilmelidir. Portekiz vatandaşlığı aldıktan sonra yatırımınız Portekizlilere kolayca satılabilecek avantajlara sahip olmalıdır. Portekiz Golden Visa başvurusunda dikkat edilmesi gereken en önemli detay doğru lokasyonda ve lokal fiyatlardan satın alınmasıdır.

  • Portekiz’de Sahil Evleri

Portekiz’de en güzel lüks gayrimenkullerin sahil evleri olmasının temel sebebi Portekiz’in 1974 km boyunca bir sahile sahip olmasıdır.

Lizbon ve Porto muhteşem nehir manzaralı gayrimenkullere sahiptir. Porto’da her geçen gün daha popüler hale gelen Vila Nova de Gaia özellikle çocuklu aileler için çok iyi bir seçenek olacaktır.

Portekiz’de Sahil Evleri

Lizbon, Golden Visa yatırımcıları açısından yüksek getiri avantajı ile en iyi yatırım fırsatları sunan şehir olarak biliniyor. Bununla birlikte, Porto’da da özellikle şehir merkezinde Lizbon’a göre daha uygun fiyattan gayrimenkul bulmak mümkündür. Avrupa emlak piyasasında Porto yatırımcıların radarında olup Portekiz Golden Visa yatırımcılarına da mükemmel yatırım fırsatları sunar.

Portekiz’de minimum bütçe ile lüks bir villa alarak Golden Visa yatırım seçeneklerine bakıyorsanız Comporta ve Tróia bölgesi doğru lokasyonlardır. Siz de Portekiz’in şehirlerinde deniz kenarında lüks bir ev veya geniş bir bahçeye sahip bir villa arıyorsanız Euporto yetkilileriyle iletişime geçebilirsiniz. EUPorto, doğuştan Türk ve Portekizli ekibiyle TC kökenli yatırımcılarına 2017’den günümüze Golden Visa alanında yatırım fonu ve Portekiz gayrimenkul danışmanlığı alanında butik bir hizmet sunar.

  • Portekiz’de Saraylar

Portekiz’in zengin tarihine eşlik eden saraylar da Golden Visa kapsamında ideal seçenekler arasındadır. Portekiz’de saraylar geçmişte olduğu gibi günümüzde de ailelerinin gücünü, statüsünü ve zenginliği simgeler. EUPorto ile siz de Golden Visa başvurusunda Portekiz’de şehir merkezinde eşsiz bir saray yatırımı yapabilirsiniz.

Portekiz’deki Lüks Emlak Piyasası ve Lüks Emlak Türleri

Atlantik Okyanusu’nun kıyısındaki plajları ile ünlü Portekiz’de gayrimenkul piyasası Avrupa’nın diğer şehirleriyle karşılaştırıldığında nispeten daha uygun bir pazar olarak görülür. Son yıllarda Portekiz, lüks gayrimenkul pazarında popüler bir destinasyona dönüştü. Portekiz’de yaşam her zaman yaz tadındadır.  Bir Türk olarak Avrupa’da hayranlık hissiyle yaşayacağınız bir ülkedir. Yatırımla Avrupa Vatandaşlığı için en popüler Golden Visa programı Portekiz’e aittir. Yılda sadece 7 gün kalarak Türkiye’deki düzeninizi bozmadan, Portekiz pasaportuna sahip olabilirsiniz.

Portekiz'deki lüks emlak piyasası ve lüks emlak türleri

Lizbon, Algarve, Porto ve Comporta lüks gayrimenkul yatırımı için mimari özelliklerin keyfini çıkarabileceğiniz ve Portekiz’in zengin tarihini kucaklayabileceğiniz seçenekler sunar.  Apartmandan villaya, çiftlik evlerinden saraylara geniş bir yelpazede birçok seçenek mevcuttur.

Portekiz’de Satılık Lüks Villalar Nerede Bulunur?

Portekiz’in güneyinde bulunan Algarve’da satılık lüks villalar mevcuttur.  Tavira, Lagos ve Sagres şehirleri en iyi yatırım seçenekleri sunar, Golden Visa için Portekiz’de villa arıyorsanız ideal lokasyonlardır. Sabahın erken saatlerinde denize girebileceğiniz ardından bahçenizde keyifle zaman geçirebileceğiniz birçok şık sahil evi vardır. Algarve Avrupa gayrimenkul piyasasında yatırım değeri yüksek bir lokasyondur.

Portekiz’de Satılık Modern Daireler Nerede Bulunur?

Portekiz’in kuzeyinde bulunan Ponte de Lima ve Braga Portekiz’in en eski ve karizmatik şehirlerinden biridir. Guimarães Unesco miras listesine alınmış bir şehirdir, Portekiz’de apartman yatırımı yapmayı düşünüyorsanız bu bölgedeki muhteşem manzaralı modern dairelere bakabilirsiniz.

Portekiz'de satılık modern daireler nerede bulunur?

Lizbon, Porto, Coimbra, Évora ve Porto size çok iyi seçenekler sunabilir. Algarve’da Sagres, Lagos ve Tavira da uygun yerler arasındadır.

Portekiz’de Sahil Evleri Nerede Bulunur?

Başkent Lizbon’un en çok tercih edilen bölgelerinin başında Chiado ve Lapa gelir. Avrupa’nın en güzel plajlarıyla ünlü Algarve bölgesindeki Vale do Lobo, Albufeira ve Vilamoura gibi başlıca lokasyonlar lüks sahil evleri ile cazip yerlerdir. Lizbon’a yakın sahil kasabası olan Cascais da ve şarabıyla ünlü biblo kent Porto modern altyapısı ve sahilindeki birbirinden güzel apartman daireleri ile Golden Visa yatırımınızı gerçekleştirebilmeniz için size çok cazip seçenekler sunar.

Portekiz'de sahil evleri nerede bulunur?

Portekiz Golden Visa kapsamında Portekiz’e yatırım yapmanın tüm püf noktaları: 2022’de yasa değişikliği sonrasında nelere dikkat edilmesi gerektiğini merak ediyorsanız, verimli gayrimenkul ve fon seçeneklerini görüşmek için Euporto uzmanlarıyla iletişime geçebilirsiniz. Ekibinde doğuştan Portekizli Türk bulunması ve Avrupa’da finans/gayrimenkul alanında 20 yılı aşkın tecrübeye sahip olması sizi butik bir hizmetle tanıştıracak ve güvenle Portekiz Golden Visa başvurunuzu yapabilme fırsatı sunacaktır.

Euporto sadece yatırımla Portekiz Vatandaşlığı alanında uzmanlaşmıştır. Portekiz’de gayrimenkul seçimi veya Portekiz’de fon yatırımı konularına yatırımcılarına 2017’den günümüze butik bir hizmet sunar.

Bilgi için etkinliklerimiz sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Instagram ve Facebook sayfasından euportocom’u takip edebilirsiniz.

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.
You need to agree with the terms to proceed

Benzer İçerikler

Neden Portekiz'e Yatırım Yapmalı?

Portekiz’e Neden Yatırım Yapmalı?

Yatırımlarınızda Neden Portekiz Golden Visa‘yı Tercih Etmelisiniz? Portekiz’in nüfusu 10,3 milyon olmasına rağmen dünya çapında Portekizce…
Detaylı Bilgi Alın.