Portekiz Golden Visa Yatırım Fonu Nedir?

Portekiz Golden Visa Yatırım Fonu Nedir?

Portekiz Golden Visa (Altın Vize) başvurularında, gayrimenkul alımı genellikle akla ilk gelen ve tercih edilen bir yoldur. Bununla birlikte, 2019 yılından bu yana pek çok yatırımcı Golden Visa başvurularında Portekiz yatırım fonu seçeneğine yönelmiştir.  Tercih nedenleri arasında bu seçeneğin minimum masrafla yapılabilmesi yanı sıra güvenli bir yol olarak görülmesidir.
Portekiz’de bir gayrimenkule sahip olduktan sonra, ondan kira geliri elde etmek veya Portekiz’e gittiğinizde evinizi ailece yazlık gibi kullanmak oldukça cezbedicidir. Pratikte, başka bir ülkede ihtiyacınıza uygun bir mülkü bulmak ve ileride elden çıkartmak oldukça zaman alır. Bu yüzden Portekiz’de ev satın alarak Golden Visa’ya başvurmak herkese uygun olmayabilir.
Portekiz Parlamentosu Kasım 2018’de, FCR (risk sermayesi fonu) seçeneğini de Golden Visa yatırım kapsamına dahil etti. Golden Visa yatırımcıları artık FCR fonuna net 350.000 Euro’luk bir yatırım yaparak, ailece Portekiz vatandaşlığına güvenle başvurabilir ve Avrupa vatandaşlığına dönüşen bu programın avantajlarından faydalanabilir.
Portekiz Venture Capital (Girişim Sermayesi) ismi ilk etapta karmaşık gelebilir, ancak içeriğinde sadece gayrimenkul bulunan, projelendirme-satış konusunda uzman, güvenilir ve başarılı şirketlere yatırım yapmak isteyen Golden Visa adayları açısından oldukça cazip bir seçenektir. EUPorto’nun sunduğu Portekiz Gayrimenkul Fonu geçmiş performansı ile Lizbon ve Porto’da güçlü bir gayrimenkul portföyüne sahiptir.
EUPorto, Portekiz Altın Vize Gayrimenkul Fonu, Portekiz’in önde gelen gayrimenkul geliştiricilerinin seçkin portföyüne erişimi sağlar, yatırım sürecini basitleştirir ve minimum maliyetle Golden Visa sürecini sonuçlandırır. Üstelik, temettü ve sermaye kazançları vergiden muaftır.
Özetle EUPorto ile, konusunda uzman profesyoneller tarafından yönetilen, özünde sermayenin Avrupa Birliği yasaları tarafından korunduğu, şeffaf, kanunlarla düzenlenmiş ve mali açıdan Portekiz Menkul Kıymetler Piyasası Komisyonu’nca  (CMVM)  denetlenen, ağırlıklı bir şekilde Portekiz’in en iyi lokasyonlardaki taşınmazlara yatırım yaparak, Avrupa vatandaşlığı yolunda güvenle ilerleyebilirsiniz.
Fon seçenekleri için EUPorto danışmanlarıyla iletişime geçebilir, ücretsiz profesyonel destek alabilirsiniz. Bilgi için: www.euporto.com/etkinliklerimiz
Instagram ve Facebook sayfasından euportocom’u takip edebilirsiniz.

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.
You need to agree with the terms to proceed

Benzer İçerikler

Neden Portekiz'e Yatırım Yapmalı?

Portekiz’e Neden Yatırım Yapmalı?

Yatırımlarınızda Neden Portekiz Golden Visa‘yı Tercih Etmelisiniz? Portekiz’in nüfusu 10,3 milyon olmasına rağmen dünya çapında Portekizce…
Detaylı Bilgi Alın.