Portekiz Golden Visa Sahiplerinin Deneyimleri ve Görüşleri

Portekiz Golden Visa Yatırımının ABC’si: Portekiz’de Başarılı Bir Fon Yatırımının Temelleri

Her yatırımda olduğu gibi Portekiz Golden Visa fon yatırımcılarının da hedeflerine ulaşabilmesinde bazı temel prensipler vardır. İşte Golden Vize yatırımcılarının deneyimlerinden yola çıkarak rehber niteliğinde fon yatırımının ABC’si:

 

  1. Hedeflerinizi Anlayan, Portekiz Alanında Uzman Danışmanlık Firması Seçimi

Uzmanlığını Portekiz’e adamış, fon yatırımında tecrübeli, yeni yasa ile uyumlu likidite parametrelerine göre en güvenilir fon portföyüne sahip bir danışmanlık firması bulunur.

Böylece, sadece Portekiz altın vize amaçlı çıkarılmış market fonlarla değil, Portekiz’in para ve sermaye piyasası gerçekliğinde bankalara ait kurumsal fon fırsatlarından faydalanabilirsiniz. Hatta klasik kapalı fon yatırım seçenekleri dışındaki açık uçlu likit fonlarından alım yaparak portföyünüzü çeşitlendirerek optimal sonuçlar alabilirsiniz. Portekiz Golden Visa uyumlu kurumsal köklü fonların getirileri ve içerikleri için EUPorto yetkililerinden ücretsiz profesyonel destek alabilirsiniz.

 

  1. Doğru fonlarla yatırımınızı koruyarak hedeflerinize ulaşın

Portekiz yatırım fonu seçiminde kararınızı vermeden önce Portekiz’in lokal fon piyasasını ve Golden Visa uyumlu alternatif bankalara ait yatırım fonu fırsatlarını araştırmak çok önemlidir. Fonların finansal güçleri, geçmiş performansları, sektör trendleri ve Portekiz’in ekonomik göstergeleri hakkında detaylı bilgi edinmek, hiç bilmediğiniz bir ülkede daha bilinçli yatırım yapmanıza yardımcı olacaktır.

Portekiz yatırım fonu seçenekleriyle ilgili araştırma yaparken devlet güvencesinin olduğu ‘açık uçlu’ fonlar hakkında detaylı bilgi edinmeye özen gösterin. Farklı firmalarla görüşerek sundukları yatırım önerilerini mutlaka analiz edin. Farklı referanslar, gerek ‘açık uçlu’ yani likit fon gerekse ‘kapalı uçlu’ fon seçiminizde daha iyi bir karar verme süreci sağlayabilir.

Bu süreçte, Portekiz yatırım fonları alanında uzman bir kuruluştan destek alıp Portekiz vatandaşlığını alır almaz likit fonunuzu hızlıca bozdurup paranıza ulaşabilirsiniz. Portekiz fon yatırımı alanında uzmanlaşmış EUPorto yetkilileri ile görüşerek hedeflediğiniz devlet güvenceli banka fonlarına ulaşabilirsiniz.

Portekizceye ve Portekiz fon piyasası koşullarına hâkim EUPorto Altın Vize uzmanları, yatırımcılarına takasbank mantığıyla çalışan yani devlet güvencesinin olduğu fonları önerir, böylece finansal risklerden korunma yöntemleri kullanarak anapara/getiri optimizasyonu sağlamalarına yardımcı olur.

  1. Portekiz’de Kurumsal Avukatlık Firması Seçimi

Portekiz’de her avukatlık bürosu, aynı hukuk eğitimine sahip olsa da, uzmanlıkları alanlarına göre firmaları ön plana çıkarır. Çalışacağınız avukatlık firmasının kurumsal olduğundan ve Golden Visa Portekiz alanında uzmanlaştığından emin olmanız gerekir. Seçeceğiniz Golden Visa danışmanlık firmasıyla iyi ilişkileri olan Portekiz’de farklı uzmanlık alanlarında faal, uluslararası bir avukatlık ofisiyle çalışmalısınız. Kurumsal olmayan bir yapı ile ilerlenmemeli çünkü hayat kaybı, şirket değişimi gibi durumlarda Portekiz Göçmenlik Ofisi olan AIMA’da Golden Visa başvuru dosyanız aksamadan ilerletilmelidir.  Bu yüzden, Portekiz’de avukatlık firması seçerken, T.C. vatandaşlarının Portekiz Golden Visa başvurularına hâkim EUPorto yetkilileri iletişime geçmeniz Portekiz’de avukat seçiminizde hatalı bir adım atmanıza engel olacaktır.

EUPorto olarak kurulduğumuz günden bu yana sürekli gelişerek her dönemde yatırımcılarımızın gözünde “Golden Visa alanında güven sembolü” olmaya ve yatırımla AB vatandaşlığı alanında Türkiye’nin lider kuruluşları arasında yer almaya devam ettik.

Doğuştan Portekizli ve Türk olmamızın getirdiği lokal hizmet anlayışıyla, güçlü ve butik yapımız, geniş yatırım fonu yelpazemiz, Portekiz’deki networkümüz ve 25 yılı aşan Avrupa’daki deneyimimizle yatırımla AB vatandaşlığı ediniminde öncü rolümüzü sürdürmek EUPorto’nun birincil hedefidir.

Gücümüzü, sadece Portekiz Golden Visa alanında aktif olmamızdan kaynaklı deneyimlerimizden, Golden Visa yatırım fonu uzmanlarımızdan ve yatırımcılarımızın bize duydukları güvenden almaktayız.

Portekiz Golden Visa Sahiplerinin Deneyimleri ve Görüşleri 2
Portekiz Golden Visa Sahiplerinin Deneyimleri ve Görüşleri 2

EUPorto ile Çalışmanın Avantajları:

  • Portekiz vatandaşlığı başvurularında profesyonellik, deneyim ve şeffaflık
  • Portekiz fon yatırımı konusunda butik ve lokal bir hizmet modeli
  • Etik ve disiplinli çalışma sistemi
  • Portekiz altın vize alanında bağımsız ve özel destek sunulması
  • Portekizceye hâkimiyet
  • 25 yılı aşkın tecrübe ve güven
  • A’dan Z’ye Avrupa pasaportu için ücretsiz Golden Visa danışmanlığı

200’den fazla ailenin Golden Visa başvurularını başarıyla tamamlayan EUPorto, yatırımcılarına tercih ettikleri yatırım fonlarını avantajları ve dezavantajlarıyla birlikte tanıtır.

İhtiyaç ve hedeflere göre belirlenen yatırım fonlarının risk yapısını bağımsız bir duruşla aktarır. Golden Visa yatırımcıları böylece, değerlendirmeler doğrultusunda kendi seçimlerini bilinçli bir şekilde yapar. Portekiz Golden Visa programına başvurabilmek için gerekli olan fon yatırım tutarı 500.000 Euro’dur.

EUPorto’nun Portekiz’de, Türkçe ve Portekizce konuşan Golden Visa uzmanları mevcuttur.

Gerek Golden Visa uyumlu banka fonları gerekse Portekiz kamu bankası destekli en güvenilir fon seçenekleri hakkında aklınıza takılan tüm sorular için deneyimli ekibimize ulaşabilir, Instagram ve Facebook’ta euportocom hesabını takip edebilirsiniz.

 

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.
You need to agree with the terms to proceed

Benzer İçerikler

Portekiz’de Yaşam Kalitesi

Portekiz’de Yaşam Kalitesi

Portekiz Golden Visa ile Yaşam Kalitenizi Yükseltin! Portekiz 2012’de Golden Visa Oturum Programı’na başladıktan sonra, özellikle…
Detaylı Bilgi Alın.