Portekiz Golden Visa : En Doğru Avukatı Seçme Rehberi

Bir Avrupa Birliği ülkesi Portekiz, Golden Vize programıyla T.C. vatandaşlarına yatırım yoluyla Portekiz’de yaşama ve çalışma hakkını elde etmelerine olanak tanımaktadır. Portekiz Golden Vize programı aile üyelerinin de sürece dâhil edilmesine olanak sağlar.  Beş yıl sonra ise başvuru sahipleri ve aile üyeleri Portekiz vatandaşlık başvurusunda bulunabilir. Peki, Portekiz vatandaşlığı yani çifte vatandaşlık edinmek isteyen yatırımcılar, ailelerinin gelecekleri hakkında stratejik bir karar alırken ihtiyaç duydukları güvenilir ve doğru hukuki desteği alabilmek için avukatlık firması seçiminde nelere dikkat etmelidir?

Avukat Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

  1. Portekiz Golden Visa alanına odaklanan kurumsal bir hukuk firması seçmek sizin yararınızadır. Seçeceğiniz hukuk bürosunun, Portekiz Golden Vize ve Portekiz yatırım fonları alanında gerekli tecrübeye sahip olduğundan emin olmalısınız. Yatırımla vatandaşlık ve fon yatırımlarındaki hukuk sürekli değişkenlik gösteren bir alandır. Dolayısıyla, Golden Vize alanı değişmeye devam ettikçe, hukuk firmaları da üstlendikleri bu alanda uzmanlaşmaya devam etmelidir.
  2. Hukuk firmasında başvuru dosyanızın, T.C. vatandaşlarının dokümanlarına hâkim, uzman bir Golden Vize kıdemli avukatı tarafından bizzat ele alındığından emin olmalısınız. Zira Portekiz’de kıdemli Golden Vize avukatları çoğunlukla dosyaları stajyer avukatlara devretme eğilimindedir. Bu nedenle, başvurunuzla ilgili sorularınız olduğunda yanıtlarını doğrudan avukatınızdan alacağınıza emin olmalısınız.
  3. Başvuru dosyanızla ilgilenen avukatın sorularınıza en geç 24 saat içinde yanıt verme disiplini olmalıdır. Avukatlık firmasının, dosyanız hakkında bilgi alabileceğiniz birden fazla kişinin iletişim bilgilerini sizinle paylaşması en doğru uygulamadır. Süreçte bu tür iletişime ihtiyacınız olacaktır.
  4. Seçeceğiniz avukatlık bürosunun Portekiz vatandaşlık hukuku alanında uzun yılların tecrübe birikimiyle uzmanlaşmış olması, başvurunuzun hem daha kısa sürede yapılmasını hem de gereksiz masraf yapılmadan başarıyla sonuçlanmasını sağlayacaktır.
  5. Seçeceğiniz Golden Vize avukatlık bürosu Türkiye’deki mevcut Altın Vize müvekkilleri arasında iyi bir üne sahip olmalıdır. Kendilerinden referans isteyip bir araştırma yapmak iyi bir fikirdir. Böylece diğer yatırımcıların deneyimlerinden de yararlanmış ve sizin için de aynı hizmeti sunacağından emin olursunuz.

Portekiz Golden Visa Avukat Seçimi

Sonuç olarak, yatırımla Portekiz vatandaşlığı elde etmede başarınız, detaylı ve uzun soluklu yolculuğunuzun başlangıcında seçeceğiniz Portekiz’deki Golden Vize avukatlık bürosuna bağlıdır. Hedeflerinize ulaşabilme için Portekiz’de uzman, çözüm üretebilen, pratik, şeffaf ve çalışkan bir ekibe sahip kurumsal hukuk bürosu ile çalışmak sizin kesinlikle yararınıza olacaktır.

Portekiz Golden Visa uzmanı EUPorto olarak, sunduğumuz lokal yatırım fonları ve bağımsız danışmanlık hizmetimizle, yatırımcılarımızın hayallerini ve gelecekteki planlarını hayata geçirebilmeleri konusunda destek oluyoruz.

Portekiz Golden Visa sürecinde doğru fonların seçilmesi, oturma izni ve vatandaşlık işlemlerinin son derece ciddi sorumlulukla yönetilmesi gerektiğinin bilincindeyiz. Bu nedenle, EUPorto sadece Portekiz Golden Visa alanında aktiftir. Tüm Golden Visa sürecinde rehber edindiğimiz ilkelerimiz, bağımsızlık, lokal uzmanlık ve şeffaflık prensipleri üzerine kuruludur. İlkelerimiz, EUPorto isminin Portekiz Golden Visa alanında, sadece Portekiz lokalliğine odaklı olmasından kaynaklı Türkiye’de en çok tercih edilen marka olmasını sağlamıştır.

EUPorto’nun yenilikçi, sektöründe fark yaratan, Portekiz’in en lokal yatırım fırsatı seçeneklerini yatırımcılarının beklentilere göre günceller. Yatırımcılarının memnuniyeti en temel önceliğidir. 2017’den günümüze yatırım aracılığıyla, Portekiz yatırım tavsiyesi, en güvenli fon nedir?  Açık yatırım fonu nedir? en iyi yatırım seçenekleri, Portekiz vatandaşlığı, Portekiz altın vize, Portekiz yatırımı konularında uzman EUPorto 200’den fazla ailenin Portekiz Golden Visa başvurularını başarıyla tamamlamıştır.

Yatırımcılarına tercih ettikleri yatırım fonlarını, avantajları ve dezavantajlarıyla birlikte tanıtır.

İhtiyaç ve hedeflere göre belirlenen yatırım fonlarının risk yapısını bağımsız bir duruşla aktarır. Golden Visa yatırımcıları böylece değerlendirmeler doğrultusunda kendi seçimini bilinçli bir şekilde yapar.

Gerek Portekiz Açık yani likit fonları gerekse Portekiz kamu banka destekli Golden Visa ile uyumlu fon seçenekleri hakkında aklınıza takılan tüm sorular için deneyimli ekibimize ulaşabilirsiniz.

Çifte Vatandaşlık veya AB vatandaşlık için Portekiz’deki en iyi kurumsal avukatlık firmaları hakkında detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret ederek bire bir görüşme formunu doldurabilir veya 0212 302 90 40 no’lu telefonu arayabilirsiniz. Instagram ve facebook’ta euportocom hesabını takip edebilirsiniz.

Paylaş

1 Yorum. Yeni Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.
You need to agree with the terms to proceed

Benzer İçerikler

Neden Portekiz'e Yatırım Yapmalı?

Portekiz’e Neden Yatırım Yapmalı?

Yatırımlarınızda Neden Portekiz Golden Visa‘yı Tercih Etmelisiniz? Portekiz’in nüfusu 10,3 milyon olmasına rağmen dünya çapında Portekizce…
Detaylı Bilgi Alın.