Portekiz Golden Visa Danışmanlığı Alırken Bilmeniz Gereken Her Şey

2024 Yılında Portekiz Golden Visa yatırımcıları danışmanlık hizmeti alırken nelere dikkat etmeli? Sadece fon yatırım önerileri mi sorgulanmalı yoksa firmanın danışmanlarında farklı detaylara mı bakılmalı? Doğru Portekiz Golden Visa danışmanlığı kriterleri nelerdir?

Golden Visa yatımcısı parasının daha güvenli ve verimli kullanılacağı yatırım seçeneklerini tespit ettikten sonra Golden Visa yılları boyunca yatırımlarından en doğru şekilde sonuç almayı amaçlar. Ancak Portekiz Golden Visa konusunda danışmanlık alınan firmanın yetkinliği, tecrübesi ve Portekiz sermaye piyasası lokal hakimiyeti analiz edilmeden hareket edildiğinde maalesef istenen sonuçlar elde edilemeyebilir. Peki, en doğru Golden Visa danışmanlık firması hangisidir, danışmanlık firması seçerken nelere dikkat etmeliyiz?

Portekiz Golden Visa danışmanlığı alırken aşağıdaki faktörlere dikkat etmekte büyük yarar vardır.

Deneyim ve Uzmanlık

Portekiz Golden Visa yatırım danışmanlık hizmeti alacağınız kurumun veya yöneticilerinin, Portekiz Golden Visa konusunda deneyimli ve bu alanda uzmanlaşmış olması önemlidir. Bu konuda firma yetkililerinden uzmanlıklarıyla ilgili geçmiş tecrübelerini sorabilirsiniz.

Referanslar

Golden Visa danışmanlık firmasından daha önce çalıştığı yatırımcıların referanslarını talep edin, hatta tercihen içinde bulunduğunuz sektörden bir referans talep edin. Tuşa basmadan önce referanslarla iletişime geçerek deneyimleri hakkında mutlaka bilgi alın.

Yatırım Fonu Önerileri ve Yaklaşım

Danışmanlık firmasının sunacağı fonların sizin hedeflerinizle uyumlu olduğundan emin olun. Standart ve tek taraflı bir yaklaşım olan fonların listeler halinde sunulması yerine, önceliklerinizin dikkate alındığı özelleştirilmiş, fon katılımcılarının Portekiz yatırımcılardan oluştuğu lokal fon yatırım seçeneklerinin sunulması çok önemlidir. Aksi takdirde sadece Golden Visa amaçlı çıkarılmış fonlar arasından bir seçim yapmanız hedeflenmiş olabilir. Bu da fonun sürdürülebirliği açısından olumsuz bir faktördür.

İletişim ve İşbirliği

Golden Visa yıllarınızda danışmanlık sürecinizde, firma ve yetkilileriyle iyi bir iletişim kurulmasına önem verin. Kaliteli bir iletişim ve profesyonel ekip, başarılı bir Golden Visa danışmanlık sürecinizi destekler. Bu yüzden yatırım kararı öncesi iletişim ve profesyonellik dikkatlice analiz edilmelidir. Seçeceğiniz danışmanlık firmasının tüm Golden Visa sürecinizi sürekli bir iletişim ile yönetmesi elzemdir.

Güvenilirlik ve Gizlilik

Golden Visa kuruluşunun gizlilik konusundaki titizliklerinden emin olun. Golden Visa kuruluşları ve çalışanları yatırımcılarının bilgilerini saklı tutmalıdır.

Maliyet ve Süreçler

Öncelikle Golden Visa avukatlık hizmetlerinin bedeli netleştirilmelidir. Golden Visa sürecinde aşamalar ve öngörülen maliyetler hakkında yazılı bilgiler edinin. Portekiz’de Golden Visa için danışmanlık veren firmalar yatırımcılarından herhangi bir ücret talep etmezler. Türkiye’de bu pek bilinmediğinden hesap açma, vergi numarası alma, danışmanlık adı altında Golden Visa yatırımcılarından para talep edilmektedir. Oysa, kendi çıkarlarınızı korumak için maliyetlerinizi ve süreçlerinizi doğru planlamakta fayda var. Portekiz Golden Visa danışmanı EUPorto, Portekiz yasalarını takip ettiğinden yatırımcılarından hizmet bedeli talep etmez.

Devamlılık ve Destek

Golden Visa başvurunuz sonrasında, firmanın geçmişine bakarak yatırımcılarına süreklilik sağlayan destek hizmeti sunup sunmadıklarını kontrol edin. Olası sorunlar sonrasında danışmanlık firmalarından sorunun giderilmesi için sürekliliği olan bir destek almak çok önemlidir. Golden Visa sürecinizde zor bir durumla karşılaşıldığında danışmanlık aldığınız firmanın size ve ailenize hızlı ve etkin desteği Portekiz vatandaşlığı yolculuğunuzda önemli roller üstlenecektir.

Fon Portföyünün Geliştirilmesi

Danışmanlık firmalarının Portekiz’in lokal yatırım fırsatları konusunda sürekli olarak kendini geliştirmesi çok önemlidir. Sektörler sürekli değiştiğinden, Portekiz Golden Visa danışmanlık firmalarının lokal fon yatırım portföylerini düzenli olarak güncellemeleri gerekmektedir. Sadece Golden Visa amaçlı çıkarılmış yatırım seçeneklerini sunan ve fon şirketlerinden alınacak komisyon oranına göre yatırım tavsiyesinde bulunan firmalardan kaçınılmalıdır.

EUPorto: Biz Kimiz ve Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

EUPorto: Biz Kimiz ve Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

EUPorto olarak, 2017 yılından bu yana Portekiz Golden Visa alanında edindiğimiz tecrübeleri kullanarak danışmanlık hizmetlerimizin sürekliliğini sağlamakta ve hizmet kalitemizi günden güne artırmaktayız.  EUPorto sadece Portekiz Golden Visa alanında faaliyet göstermektedir.

EUPorto ile Çalışmanın Avantajları

  • Portekiz Golden Visa başvurularında profesyonellik, deneyim ve şeffaflık
  • Butik ve lokal bir hizmet modeli
  • Etik ve disiplinli çalışma sistemi
  • Bağımsız ve özel destek sunulması
  • Portekizceye hâkimiyet
  • 25 yılı aşkın tecrübe ve güven

200’den fazla ailenin Portekiz Golden Visa başvurularını başarıyla tamamlayan EUPorto, yatırımcılarına tercih ettikleri yatırım fonlarını avantajları ve dezavantajlarıyla birlikte tanıtır.

İhtiyaç ve hedeflere göre belirlenen yatırım fonlarının risk yapısını bağımsız bir duruşla aktarır. Golden Visa yatırımcıları böylece, değerlendirmeler doğrultusunda kendi seçimlerini bilinçli bir şekilde yapar.

EUPorto’nun Portekiz’de, Türkçe ve Portekizce konuşan Golden Visa uzmanları mevcuttur.

Gerek Golden Visa uyumlu banka fonları gerekse Portekiz kamu bankası destekli en güvenilir fon seçenekleri hakkında aklınıza takılan tüm sorular için deneyimli ekibimize ulaşabilir, Instagram ve Facebook’ta euportocom hesabını takip edebilirsiniz.

Paylaş

2 Yorum. Yeni Yorum

  • Armagan Ulubas
    3 Mart 2024 09:50

    Tuncay bey verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Eşim ve ben sizlerle yola devam etmeyi çok istemiştik ama zaman ve parasal engelleri aşamadığımız için birlikte yürüyemedik. O yüzden, kafamız medeni ulkelerde iken, vücudumuz gelişmekte olan ülkelerde bir süre daha yaşamaya devam eeceğiz. Görüşmek üzere..

    Yanıtla
  • Nadir Akar
    3 Mart 2024 15:05

    Tuncay bey ، Portekiz’de altın vize kaydını sizinle denedim, mükemmelsiniz, anında ve vakit kaybetmeden. Siz harika siniz .
    Herşeyden teşekkür ederim .

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.
You need to agree with the terms to proceed

Benzer İçerikler

Neden Portekiz'e Yatırım Yapmalı?

Portekiz’e Neden Yatırım Yapmalı?

Yatırımlarınızda Neden Portekiz Golden Visa‘yı Tercih Etmelisiniz? Portekiz’in nüfusu 10,3 milyon olmasına rağmen dünya çapında Portekizce…
Detaylı Bilgi Alın.