Portekiz Golden Visa Avantajları Hakkında Her Şey!

Portekiz Golden Visa Nedir?

Portekiz Golden Vize, fon yatırımı karşılığında elde edilen Portekiz oturum ve AB vatandaşlık uygulaması olarak bilinir.

Avrupa’nın ekonomik ve sosyal alanlarda sahip olduğu avantajlarla yatırım yoluyla elde edilecek AB pasaportu çocuklarının geleceklerini güvenceye almak için birçok ailenin öncelikleri arasındadır. Portekiz’de 500.000 Euro’luk fon yatırımında bulunan tüm T.C. yatırımcılar Türkiye’den taşınma zorunluluğu olmadan Portekiz vatandaşlığı hakkı kazanmaktadır ve bu nedenle yatırımcılar öncelikle çocuklarının geleceklerine iyi bir yatırım yapabilmek hedefiyle Portekiz Golden Vize programına başvururlar.

Portekiz vatandaşlığı avantajları göz önüne alındığında çocuklarınızın dünyanın en gelişmiş coğrafyasında AB vatandaşlığı edinerek ayrıcalıklı eğitim, kariyer ve 188 ülkeye vizesiz seyahat fırsatlarından faydalanmaları sağlanır. Bir başka ifadeyle Golden Visa Portekiz, AB pasaportuna sahip çocukların, sınırların kaldırıldığı bir ortamda kendi geleceklerini şekillendirebilmeleri için daha fazla imkâna ulaşmalarını sağlar.

Golden Vize Portekiz ile tüm Türk vatandaşları aileleriyle birlikte otomatik olarak çifte vatandaşlık fırsatından da faydalanır. Yani Türk vatandaşı olan yatırımcı ve bakmakla yükümlü olduğu aile fertleri Portekiz vatandaşlığını aldıktan sonra çifte vatandaşlık hakkı elde eder. Bu şekilde hem Türk hem de Avrupa Birliği vatandaşı olarak çifte de imkânlarından faydalanma ayrıcalığına sahip olunur.

Portekiz Vatandaşlığı Avantajları Nelerdir?

Portekiz Vatandaşlığı Avantajları denildiğinde akla gelen ilk şey sahip olunacak AB pasaportu ile dünyanın en iyi okulları arasında gösterilen Avrupa’nın tüm okullarında çocukların eğitim imkânlarından faydalanabilmeleri ve dünyanın 188 ülkesine vizesiz seyahat edilebilmeleridir. Bunun yanı sıra çocuklar, diledikleri bir AB ülkesinde bir AB vatandaşı gibi çalışabilir, şirket kurabilir, ticaret yapabilir ve Avrupa’nın uygun faizli konut kredi fırsatlarıyla gayrimenkul edinebilir.

Portekiz Vatandaşlık Avantajları Nelerdir?

Portekiz Golden Visa Avantajlarından Nasıl Faydalanılır?

  • Vizesiz Seyahat Avantajı

Portekiz pasaportu dünyanın en güçlü 6. pasaportudur. Portekiz pasaportu ile Amerika, Kanada, İngiltere dâhil 188 ülkeye vizesiz seyahat edilebilmektedir.

  • Avrupa Birliği Vatandaşlık Hakkı ile Gelen Güvence

Tüm Portekiz vatandaşları Avrupa Birliği yasalarının koruma ve güvencesi altındadır.

  • AB Ülkelerinde Eğitim Avantajı

Portekiz vatandaşlığına sahip kişiler tüm AB ülkelerinde o ülkenin vatandaşıymış gibi aynı şartlardan faydalanır. Örneğin Portekiz vatandaşlığına sahip bir öğrenci, Hollanda’da üniversite okumak istediğinde uluslararası bir öğrencinin yıllık ödeyeceği astronomik rakamlar yerine bir Hollanda vatandaşının ödeyeceği standart yıllık tutarı öder.

  • İstenilen AB Ülkesinde Yaşama Fırsatı

Portekiz vatandaşlığı alan kişiler diledikleri AB ülkesinde yaşayabilirler. Gidilen ülkenin vatandaşlık haklarının tümünden faydalanabilirler.  Bulundukları ilçenin ilgili belediyesine kayıt yaptırmak yeterlidir.

  • Herhangi bir AB Ülkesinde Çalışma Fırsatı

Portekiz Altın Vize ile Portekiz vatandaşlığı alan tüm T.C. vatandaşları diledikleri AB ülkelerinde çalışabilir ya da hayallerindeki işi kurabilirler. Bir AB vatandaşı yaşadığı ülkenin vatandaşlarından herhangi bir fark olmaksızın dilediği işi yapabilir, arzu ettiği yerde çalışabilir.

Yatırımla Portekiz vatandaşı olmanın daha fazla avantajını öğrenmek için EUPorto Portekiz Golden Visa yetkilileriyle iletişime geçebilirsiniz.

Neden Portekiz Tercih Edilmeli

Neden Portekiz?

Portekiz Avrupa Birliği’ne üye bir ülke olmasının tüm avantajlarını Golden Visa yatırımcılarına sunar. Portekiz, Avrupa’da özellikle turizm sektöründe büyümesini koruyabilmiş ve Golden Vize kapsamında 12.718’den fazla yatırımcının dikkatini üzerinde toplamayı başarmış bir ülkedir. Portekiz 10 milyonluk nüfusuyla her yıl yaklaşık 28 milyon turisti çekerek dünyada yatırımcılar açısından popüler olmaya devam etmektedir.

Portekiz 2012’de uygulamaya koyduğu Portekiz Golden Visa Avrupa Birliği Parlamentosu tarafından onanmış ve yasal çerçevesi oluşturulmuş bir programdır.

Portekiz, Avrupa Birliği ülkeleri içerisinde en kolay AB vatandaşlığı alınabilen ülkedir. EUPorto sadece Portekiz Altın Vize ile AB vatandaşlığı almak isteyen yatırımcılara hizmet sunar.

EUPorto: Biz Kimiz ve Sizin İçin Ne Yapıyoruz?

EUPorto olarak, 2017 yılından bu yana Portekiz Golden Visa alanında edindiğimiz tecrübeleri kullanarak danışmanlık hizmetlerimizin sürekliliğini sağlamakta ve hizmet kalitemizi günden güne artırmaktayız.  EUPorto sadece Portekiz Golden Visa alanında faaliyet göstermektedir.

EUPorto ile Çalışmanın Avantajları:

  • Portekiz Golden Visa başvurularında profesyonellik, deneyim ve şeffaflık
  • Golden Vize Portekiz alanında butik ve lokal bir hizmet modeli
  • Etik ve disiplinli çalışma sistemi
  • Portekiz’de yatırım kapsamında bağımsız ve özel destek sunulması
  • Portekizceye hakimiyet
  • Portekiz fon yatırımı alanında ücretsiz danışmanlık
  • 25 yılı aşkın tecrübe ve güven

200’den fazla ailenin Golden Visa başvurularını başarıyla tamamlayan EUPorto, yatırımcılarına tercih ettikleri Golden Visa yatırım fonu alternatiflerini avantajları ve dezavantajlarıyla birlikte tanıtır.

İhtiyaç ve hedeflere göre belirlenen yatırım fonlarının risk yapısını bağımsız bir duruşla aktarır. Golden Visa yatırımcıları böylece, değerlendirmeler doğrultusunda kendi seçimlerini bilinçli bir şekilde yapar.

EUPorto’nun Portekiz’de, Türkçe ve Portekizce konuşan Golden Visa uzmanları mevcuttur.

Zamanın en kıymetli hazine olduğuna inanan EUPorto Golden Visa uzmanları, Avrupa Vatandaşlığı amacıyla Portekiz’de fon yatırımı yapmak isteyen T.C. vatandaşlarına, A’dan Z’ye ihtiyaç duyulan tüm hizmetleri, tek bir çatı altında toplar ve en güvenli şekilde yönetir.

Hepimizin derinden hissettiği gibi hızla gelişen ve değişen bir dünyada, özellikle çocuklarımızın kaliteli bir eğitimle günümüz dünyasındaki yenilikleri takip edebilmeleri ve değişime uyum sağlayabilmeleri için bir ‘B’ planına sahip olmaları gerektiğinin farkındayız. Bunu yatırım yaparak başarabilmenin en hızlı ve pratik yolu Portekiz Golden Visa uygulamasıdır.

Portekiz’de yatırımla oturum kapsamında gerek Golden Visa uyumlu açık uçlu yani likit fonlar, gerekse bankalara ait en güvenilir kapalı fon seçenekleri hakkında aklınıza takılan tüm sorular için deneyimli ekibimize ulaşabilir, Instagram ve Facebook’ta euportocom hesabını takip edebilirsiniz. Portekiz Golden Visa hakkında detaylı bilgi için web sitemiz www.euporto.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.
You need to agree with the terms to proceed

Benzer İçerikler

Neden Portekiz'e Yatırım Yapmalı?

Portekiz’e Neden Yatırım Yapmalı?

Yatırımlarınızda Neden Portekiz Golden Visa‘yı Tercih Etmelisiniz? Portekiz’in nüfusu 10,3 milyon olmasına rağmen dünya çapında Portekizce…
Detaylı Bilgi Alın.