Portekiz, Dijital Göçebelere Kapılarını Açtı

Portekiz, ofise ihtiyaç duymadan dijital ortamda çalışabilenler için mükemmel fırsatlar sunuyor.

Dijital göçebeler, çalışırken dünyayı keşfedebilme fırsatından yararlanan, genellikle uzaktan çalışan kişilere verilen isimdir. Muhteşem lokasyonlarda bilgisayar arkasında çalışıp mesai sonrasında da yaşadıkları bölgenin tüm güzelliklerini keşfederler. En kısa anlatımla, iş hayatının keşiflerle birleşiminin en keyifli yoludur.

Portekiz bu profilde olan kişilere iyi bir çalışma altyapısı sunmaktadır, aynı zamanda dünyanın dört bir yanından gelen farklı kültürlerden şahıslarla tanışmalarına ve renkli Portekiz kültürünün bir parçası olmalarına olanak tanır. Portekiz dünyanın yaşanabilecek en güvenli üçüncü ülke olmasının yanı sıra, Lonely Planet tarafından dijital göçebeler için Avrupa’nın en popüler yerlerinden biri olarak seçildi.

Portekiz hükümetinin başarıyla uyguladığı Golden Visa yani Portekiz vatandaşlığı programı, dünyanın dört bir yanından son derece yetenekli işgücünü de çekmeyi hedefliyor. Golden Visa kapsamında alınan Portekiz oturum kartıyla birçok ulusal ve uluslararası firmada çalışılabilir veya kolayca startup olarak bir işyeri açılabilir.

Pandemi, 2020 ve 2021’de hepimize yaşam tarzımızı sorgulama fırsatı sundu. Alışkın olduğumuz yaşam temposunu değiştirmenin önemini ve dünyanın herhangi bir yerinden çalışabilmenin mümkün olduğunu gösterdi. Verimli çalışma konsepti, iş dünyasını değiştiriyor ve Portekiz, Portekiz vatandaşlığı fırsatıyla Türkiye’deki yetenekli dijital ortamlarda çalışanlar için Avrupa’da muhteşem iş fırsatları sunarak daha yüksek yaşam kalitesi için gelecek vaat ediyor.

Portekiz, dünya sıralamasında ana dili İngilizce olmayan ülkeler arasında İspanya, İtalya ve Fransa’yı geçerek yedinci en yüksek İngilizce yeterliliğine sahip bir ülkedir. Hemen hemen her yerde İngilizce konuşulmaktadır.

Portekiz Golden Visa Yatırımla Portekiz Vatandaşlığı Sunmaktadır, Portekiz Vatandaşlığı Avantajları Şu Şekilde Özetlenebilir;

  • Avrupa’de Schengen bölgesinde vizesiz seyahat edebilme
  • Türkiye’de yasal olarak ikamet ederken Portekiz’de de yaşayabilme, çalışabilme
  • Başvuruya tüm aile üyelerini dahil edebilme
  • Beşinci yıldan sonra Portekiz vatandaşlığı hakkı
    Avrupa’da Golden Visa (Altın Vize) programları içerisinde şartları bu kadar hafif olan başka bir program hiç olmadı. Bu yüzden yatırım yapma imkânınız varsa, yasalar değişmeden sizlere ailece Portekiz oturum ve AB pasaportu imkânı sunan bu altın fırsatı değerlendirmenizi öneririz.

Portekiz’in geleceğine güvenen uluslararası firmaların sayısı her geçen gün artmaktadır. Google, Nike, Pepsi, LG Samsung, BP gibi dev markalar da Portekiz’de büyük yatırım gerçekleştirmişlerdir Siz de Portekiz Avrupa’nın silikon vadisi olma yolunda büyük adımlarla ilerleyen Portekiz’den gayrimenkul veya yatırım fonu alıp ailece Portekiz vatandaşlığı edinip bu büyük dönüşümün bir parçası olabilirsiniz. Portekiz kültürü 800 yılı aşan zengin bir tarihe sahiptir. Portekiz dünyanın en eski ülkelerinden biridir. Portekiz ve Türkiye gelenekleri ve kültürel özellikleri ile çok benzeşir. Portekiz doğal güzellikleriyle, sıcak ve misafirperver insanlarıyla Avrupa’nın en güzel ülkelerinden biridir.

Portekiz vizesi Portekiz turistik veya ticari seyahat etmeyi planlayan TC vatandaşları için zorunludur. Portekiz Golden Visa Avrupa’nın tüm ülkelerine vizesiz gidebilmenizin önünü açar.

Portekiz vatandaşlığının avantajları hakkında detaylı bilgi almak, Portekiz’de zengin gayrimenkul veya yatırım fonu seçeneklerini incelemek için EUPorto danışmanlarıyla iletişime geçebilir, ücretsiz profesyonel destek alabilirsiniz. Bilgi için: euporto.com/etkinliklerimiz
Instagram ve Facebook sayfasından euportocom’u takip edebilirsiniz.

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.
You need to agree with the terms to proceed

Benzer İçerikler

Neden Portekiz'e Yatırım Yapmalı?

Portekiz’e Neden Yatırım Yapmalı?

Yatırımlarınızda Neden Portekiz Golden Visa‘yı Tercih Etmelisiniz? Portekiz’in nüfusu 10,3 milyon olmasına rağmen dünya çapında Portekizce…
Detaylı Bilgi Alın.