Lizbon’a Neden Yatırım Yapmalısınız?

Lizbon’a Neden Yatırım Yapmalısınız?

Lizbon, ne çok büyük ne de çok küçük bir şehirdir. Dilediğiniz her şeyi sunacak kadar büyük, ancak aynı anda hepsine erişilebileceğiniz kadar da küçüktür. Hava kirliliği, güvenlik problemi, trafik sorunu yoktur. Dünya sağlık sisteminde on beşinci sırada sahip bir ülke olan Portekiz, altyapı açısından on birinci olarak seçilmiştir. Ayrıca 2021 yılında İzlanda, Yeni Zelanda ve Danimarka’dan sonra dünyanın en güvenli dördüncü ülkesi seçilmiştir. Avrupa ülkeleri içerisinde daha fazla büyüme potansiyeli sunar. Tüm bu kazanımlar Portekiz Golden Visa yatırımcılarına istikrar ve güven vermektedir. İşte bu yüzden yurtdışından ev almak isteyen yatırımcılara Portekiz son derece cazip gelmektedir.

Lizbon Emlak

Başarılı insanlar yaşları ne olursa olsun zor kazandıkları paralarla kendilerinin ve ailelerinin geleceklerini güvenceye almak isterler. Çifte vatandaşlık veren ülkeler listesinde yer alan Portekiz gayrimenkul yatırımı veya Portekiz Yatırım Fonu alımı yoluyla Avrupa Birliği Vatandaşlığı sunduğundan Türkiye’deki genç dijital göçebelere, kripto yatırımcılarına, yeni girişimcilere, işletme sahiplerine ve varlıklı emeklilere son derece cazip gelmektedir.

Golden Visa amaçlı Portekiz’de gayrimenkul yatırımı yapmayı düşünüyorsanız acele etmeyin. Yatırım yapacağınız veya yaşamak istediğiniz lokasyonları gerçekten hissedin bunun için kendinize zaman verin. Konu ev alma, emlak veya en iyi yatırım olduğunda hız yapmak hataları doğurur.

Golden Visa kapsamında AB vatandaşlığına hak kazanmanın bir başka yolu da yatırım fonlarına yatırım yapmaktır. Portekiz fonları size ideal olarak piyasa genelinden çok çeşitli bir stratejiye ulaşımınızı sağlar. Size minimum maliyetle ilk adım atma fırsatı sunarak Portekiz’in gayrimenkul piyasasını anlayabilmeniz için zaman verir. Euporto Portekiz’in en güvenli yatırım fonlarını ve en lokal gayrimenkul yatırım fırsatlarını sunar. Portekizli ailelerin satın aldığı lokasyonlardan ve lokal fiyatlarla, filtrelenmiş projeleri Golden Visa yatırımcılarına tanıtır. Üstelik bunun için hiç bir hizmet bedeli talep etmez.

Lizbon Gayrimenkul Danışmanlık

Yatırımcıların Tercihi Lizbon

Tanımadığınız bir lokasyonda yatırım yaparken öncelik uzun vadeli düşünerek sermayenizin korunması olmalıdır. Gerçek şu ki, Portekiz’deki gayrimenkul işlemlerinin çoğu Lizbon’un merkezinden bir saatlik yarıçap içinde gerçekleşir. Lizbon Portekiz’in en dinamik şehridir. Lizbon’da yılda yaklaşık 62.000 konut satışı ve yaklaşık 25.000 kiralama işlemi gerçekleşir. Dinamizmin en yüksek olduğu bir şehir olan Lizbon’a yatırım yapmak denenmiş ve test edilmiş bir yoldur. Ancak lokal piyasayı çok iyi bilen profesyonel bir ekipten destek almanız son derece önemlidir.

Lizbon Gayrimenkul Yatırım

Lizbon’a Yatırımın Avantajları

Financial Times Lizbon’u “Geleceğin Avrupa Şehirleri” listesine almıştır. Portekiz dünyanın en eski ülkelerinden biri olup, Lizbon’da konut piyasası her zaman sınırlı bir arza sahiptir. Lizbon’da talep arzdan daha hızlı artmaktadır. Bu nedenle, bir doygunluk seviyesine gelebilmek için doğru lokasyondan, uygun metre kare fiyattan yatırım yapmak şartıyla gayrimenkul yatırımcılarının yüzünü güldürmeye devam edeceğini tahmin edebilirsiniz. En kolay vatandaşlık veren ülkeler listesinde yer alan Portekiz’de gayrimenkul danışmanlığı için Euporto yetkililerine güvenebilir ve kendilerinden ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.

Bilgi için: www.euporto.com/etkinliklerimiz

Instagram ve Facebook sayfasından euportocom’u takip edebilirsiniz

 

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.
You need to agree with the terms to proceed

Benzer İçerikler

Neden Portekiz'e Yatırım Yapmalı?

Portekiz’e Neden Yatırım Yapmalı?

Yatırımlarınızda Neden Portekiz Golden Visa‘yı Tercih Etmelisiniz? Portekiz’in nüfusu 10,3 milyon olmasına rağmen dünya çapında Portekizce…
Detaylı Bilgi Alın.