Golden Visa’dan Nasıl Yararlanılır?

Golden Visa’dan nasıl yararlanılır sorusu en kısa şu şekilde yanıtlanabilir:

  1. Vizesiz seyahat.
  2. Portekiz hükümeti Golden Visa yatırımcılarına tıpkı vatandaşları gibi davranır. Sadece oy kullanılamaz.
  3. Diğer Avrupa Birliği ülkelerinde yılda 6 ayı geçmemek şartıyla oturma hakkı verir.
  4. Portekiz’de hayalinizdeki işi kurabilir veya çalışabilirsiniz.
  5. Beş yıl sonra Portekiz vatandaşlığına başvurabilirsiniz. Portekiz vatandaşı demek Avrupa vatandaşlığı demektir. Avrupa’nın dilediğiniz ülkesinde yaşayabilirsiniz.
  6. Aile birleşimi yoluyla eşiniz ve çocuklarınızı Golden Visa başvurunuza dâhil edebilirsiniz.
  7. Yılda sadece 7 gün Portekiz’de bulunma şartı en çok tercih edilme nedenidir.
  8. Portekiz’de yaşamayı seçerseniz 10 yıl boyunca yurt dışında elde ettiğiniz gelirlerle ilgili vergi vermezsiniz.

Neden Golden Visa Programını Seçmelisiniz?

Türkiye’de son 6 senede 464 yatırımcı, Avrupa’da güvenli ve yaşam standartları yüksek bir ülkede iş kurmanın veya eğitim almanın getirdiği Golden Visa’nın avantajları için Portekiz Golden Visa programını seçti. Portekiz Golden Visa, Türkiye, vatandaşlarına çifte vatandaşlık alabilmelerine izin verir. Bu program T.C. vatandaşlarının aileleriyle birlikte Portekiz vatandaşlığı alarak Avrupa’nın başka bir ülkesinde yaşaması için en iyi yoldur.
Portekiz Golden Visa programı, Türkiye’de veya başka bir ülkede ikamet edenler için mükemmel vergi avantajları sunuyor. Portekiz yatırımı ile yatırımcılar, yılda altı ay (183 günden fazla) ikamet etmedikleri sürece dünya çapındaki gelirleri üzerinden vergilendirilmezler. Ancak Portekiz, ülkede yaşamayı seçen Golden Visa yatırımcılarından ilk 10 yıl boyunca yurtdışındaki gelirleri üzerinden vergi almaz. Portekiz’de elde edilen kira geliri ve yatırımla ilgili tüm giderler düşüldükten sonra kalan net tutarın üzerinden %28 oranında vergi ödenir. Golden Visa yatırımcıları, Portekiz’deki gayrimenkulü sattığında bir değer artışı söz konusuysa tapu giderleri, noter masrafları, vs. gibi tüm giderleri düştükten sonra kalan net değerin sabit bir yüzdesi kadar vergi ödenir. Detaylı bilgi için Golden Visa uzmanı Euporto yetkililerine danışabilirsiniz.
Yatırım yoluyla Avrupa vatandaşlığı size ve ailenize Avrupa’nın tüm ülkelerinde istikrar ve güven içinde yaşama imkânı sunar. Euporto ile siz de yatırım yoluyla Avrupa vatandaşlığının size sunduğu Portekiz yatırımı kapsamındaki tüm lokal ve güvenli yatırım seçeneklerini keşfedin.

EUPORTO Kimdir?

EUPORTO– Yatırımla Avrupa Vatandaşlığı, Portekiz Golden Visa ve yatırım uzmanıdır. Avrupa’da 20 yılı aşkın finans ve gayrimenkul bilgi ve deneyimiyle doğuştan Portekizli-Türk olmanın avantajını yerel bilgilerle birleştirerek Golden Visa yatırımcısına özel yatırım modelleri ve seçenekleri sunar. Golden Visa ve Portekiz yatırımı sürecinin tüm aşamalarında işlemlerinizi yürütür danışmanlık ve destek verir. Hiçbir hizmet bedeli talep etmez.
Golden Visa’nın avantajları hakkında ücretsiz danışmanlık için www.euporto.com/etkinliklerimiz adresinden bire bir görüşme talep edin.

 

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.
You need to agree with the terms to proceed

Benzer İçerikler

Neden Portekiz'e Yatırım Yapmalı?

Portekiz’e Neden Yatırım Yapmalı?

Yatırımlarınızda Neden Portekiz Golden Visa‘yı Tercih Etmelisiniz? Portekiz’in nüfusu 10,3 milyon olmasına rağmen dünya çapında Portekizce…
Detaylı Bilgi Alın.