Golden Visa (Altın Vize) Konusunda Danışmanlık Alırken Nelere Dikkat Etmeli?

Portekiz Golden Visa sürecinde danışman firma seçimi büyük bir önem taşımaktadır. Doğru seçimler yatırımcıları güvenle AB vatandaşlığına hazırlarken, yanlış seçimler birçok açıdan Golden Visa yatırımcılarının zor durumda kalabilmelerine yol açmaktadır. Golden Visa’da doğru danışmanlık sürecini belirleyen kriterlere birlikte göz atalım:

Güncel ve Güçlü Piyasa Bilgisi

Portekiz Golden Visa (Altın Vize) kapsamında danışmanlık hizmetini sunabilmek için Avrupa’da uzun yıllara varan inşaat, bankacılık, kısa dönem kiralama ve gayrimenkul piyasasında lokal bilgi birikimine sahip olmak gerekmektedir. Kazanılan bu bilgilerin, doğru gayrimenkul seçiminde kullanılması büyük önem taşımaktadır. Özellikle TC vatandaşlarının Golden Visa (Altın Vize) kapsamında hiç bilmedikleri bir ülkeden ev seçerek karar vermek durumunda olmaları, lokal ve profesyonel bilgiye olan ihtiyacı daha da arttırmaktadır. Bu ihtiyaç, ancak çok güncel ve güçlü bir gayrimenkul piyasa bilgisi ile yanıt bulabilir.

Güvenilir Ölçümlemeler Yapabilme

Portekiz Golden Visa danışmanlık hizmeti sunabilmek için, Portekiz çalışma kültürünü bilmek, Portekizceyi konuşmak ve Portekiz emlak piyasasını güvenilir ölçümlemeler ile analiz edebilmek de bir gerekliliktir. Bu detay, TC kökenli yatırımcıların Golden Visa kapsamında Portekiz emlak piyasasında daha isabetli ve güvenilir kararlar alabilmesine yardımcı olur. Portekiz Golden Visa danışmanlığını bu vizyon çerçevesinde sürdüren şirketler, yatırımcıların ihtiyaçlarına göre Portekiz’deki en güvenilir alternatif çözümleri sunabilecektir.

Sadece Kurumsal ve Portekiz Golden Visa Kapsamında Uzman Firmalar ile İlerleyin

  1. Golden Visa Avukatlık: Portekiz Golden Visa kapsamında alınan hizmetlerin başında hukuki danışmanlık hizmeti gelir. Bu sektörde sıklıkla karşılaşılan sorun, Golden Visa konusunda tecrübesi ve uzmanlığı sorgulanmayan avukatlarla çalışmaktır.  Hukuki sürecin, uzmanlık alanı Golden Visa olan bir avukatlık bürosu ile desteklenmesi, işlerinizi takip eden avukatın firmadan ayrılması durumunda da kesintisiz şekilde devam etmesini sağlar.
  2. Golden Visa Danışmanlık Firması: Türkiye’de Portekiz Golden Visa kapsamında çalışacağınız danışmanlık firmasını seçerken dikkate almanız gereken en önemli detaylardan biri de beşinci yılın sonunda ailece Avrupa Vatandaşlığı aldıktan sonra Portekiz’deki gayrimenkulünüzü satmak istemeniz durumunda danışmanınızın bunu başarabilmesi için hem Portekiz’de hem de Türkiye’de yabancı yatırımcı portföyüne sahip olmasının gerekliliğidir.
  3. Golden Visa Profesyonel Kiralama Şirketleri: Golden Visa kapsamında Portekiz’deki evinizi kısa dönemli kiralama sektöründe uzman firmalar ile kiraladığınızda, başınıza gelebilecek birçok sorundan kurtulabilirsiniz.

Eğer siz de yatırım yoluyla Portekiz Pasaportu yani Avrupa Birliği Vatandaşlığı almayı düşünüyorsanız, EUPorto yetkilileri Portekiz gayrimenkul piyasasını anlamanıza ve size en uygun projeleri herhangi bir hizmet bedeli almadan sunacaktır.

TC vatandaşlarının Golden Visa kapsamında Portekiz’de ev almalarının başlıca temel nedenleri arasında çocuklarının Avrupa’da ücretsiz eğitimden faydalanabilmeleri, Avrupa’nın sunduğu yüksek yaşam standardı, güvenlik, TL’ye göre daha istikrarlı para birimine sahip olmaları ve tasarruflarını yani yatırımlarını döviz cinsinden erozyona karşı koruyabilmeleri sayılabilir.

Avrupa’da hayat boyu yaşama hakkının elde edilmesini sağlayan Portekiz Golden Visa başvurularında, uzman desteği almak önemlidir. EUPorto danışmanları, sadece Portekiz Golden Visa konusunda özel olarak eğitilmişlerdir ve Portekiz’de gayrimenkul yatırımı konusunda uzmanlaşmışlardır.

Portekiz emlak piyasasındaki lokal bilgileri sayesinde Golden Visa ile ilgili her türlü gelişmeyi kolayca ve hızlı bir şekilde takip edebilmektedirler. EUPorto’da, güven ve profesyonellik Portekiz Golden Visa ile ilgili yapılan işlerin merkezinde yer alır.

Golden Visa amaçlı Avrupa’da gayrimenkul yatırımı yapan TC vatandaşlarının çoğu yatırım yapılan ülkelerde yaşamıyor. Vatandaşlık için alınan evler de genellikle kısa dönem kiralama aracılığıyla kiraya veriliyor. Bu yüzden EUPorto olarak yatırımcılarımıza öncelikle Portekiz gayrimenkul piyasasında yabancılara kolaylıkla ve en yüksek fiyattan kiraya verilebilecek gayrimenkul yatırım fırsatlarını sunuyoruz.

Portekiz’de gayrimenkul fiyatları bir semtten diğer semte büyük ölçüde değişiklik  göstermektedir. Satın almadan önce kısa dönem kiralama yapılabileceği söylenen birçok daire, apartman yönetiminin onayı olmadığından maalesef günlük kiraya verilememektedir. Verdiğimiz bu örnekte olduğu gibi Portekiz emlak piyasası oldukça dinamik ve o kadar da karmaşıktır. Hiç bilmediğiniz bir ülkede yatırım yaparken, o ülkenin dilini bilen, gayrimenkul piyasanda tecrübeli, kişisel hedeflerinizi anlayan uzmanlar ile yatırımlarınızı gerçekleştirmek önemlidir.

EUPorto ekibi Portekiz emlak piyasasında yılların deneyimine sahiptir. EUporto yetkilileri Portekiz Pasaportu alıncaya kadar Portekizce dil eğitimi dâhil size rehberlik edecektir. Birçok TC vatandaşı Golden Visa yatırımcısının başına gelen istenmeyen durumlardan kaçınmanıza yardımcı olup, Portekiz Gayrimenkul pazarında hata yapmanıza yani para kaybetmenize engel olur.

EUPorto Portekiz Golden Visa uzmanlarımızla iletişime geçin. Eşsiz deneyimimiz sayesinde birlikte Portekiz’de en doğru gayrimenkul seçimi yaparak Avrupa vatandaşlığı yolunda önemli avantajlar sağlayın. Avrupa’da komisyon ödemesi satıcı tarafından yapılır. EUPorto olarak bu yüzden müşterilerimizden komisyon ücreti almıyoruz.

Portekiz Golden Visa programı ile ilgileniyor veya Portekiz’de gayrimenkul seçiminde destek arıyorsanız, bize ulaşabilirsiniz.

Web : www.euporto.com
Tel
Ofis
: 0 532 501 99 17
: 0 212 302 90 40
E-mail in**@eu*****.com
Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.
You need to agree with the terms to proceed

Benzer İçerikler

Neden Portekiz'e Yatırım Yapmalı?

Portekiz’e Neden Yatırım Yapmalı?

Yatırımlarınızda Neden Portekiz Golden Visa‘yı Tercih Etmelisiniz? Portekiz’in nüfusu 10,3 milyon olmasına rağmen dünya çapında Portekizce…
Detaylı Bilgi Alın.