Portekiz’de Golden Altın Vize ile Neler Yapılır? Şartları Nelerdir?

Portekiz’de Golden Altın Vize ile Neler Yapılır?

Portekiz’de 350.000 Euro’luk gayrimenkul yatırımı yaparak Portekiz Golden Visa diğer adıyla Portekiz Altın Vize programından faydalanabilirsiniz.  Golden Visa ile önce süreli daha sonra süresiz oturum ve çalışma izni alınabilmektedir. Alınacak oturum kartı ile konsolosluklara vize başvurusu yapmadan tüm Schengen ülkelerinde serbest dolaşım hakkı elde edebilir ve 5. yılda Portekiz vatandaşlığı talep edilebilmektedir.

Portekiz Golden Visa (Altın Vize) ile ekonomisi istikrarlı şekilde artış gösteren bir yerde, hem kazançlı yatırım yapmış olur hem de Portekiz vatandaşı olduktan sonra AB’nin her ülkesinde dolaşım, çalışma ve yaşama fırsatı elde edersiniz. Üstelik Portekiz, Golden Vize sürecinin en kolay ve hızlı ilerlediği ülkedir.
Portekiz, dünyanın en misafirperver ülkelerinden biri olarak görülmüştür. Aynı zamanda, çoklu kültüre sahip halkının uyum içinde yaşadığı en güvenli yerlerden biri olarak önümüze çıkmaktadır.

Güvenlik, düşük yaşam maliyetleri ve sağlıklı iklimi, yüksek yaşam kalitesine katkıda bulunan faktörlerden sadece birkaçıdır. Özgürlük, insan hakları, istikrarlı bir demokrasi, iyi gelişmiş ve modern bir eğitim sistemi, eğlence ve boş zaman alanları, Portekiz’i Avrupa’da yaşamak için en iyi yerlerden biri haline getirmektedir.

Mükemmel plajları, sörf okulları ve en iyi golf sahalarıyla Portekiz, olağanüstü bir yaşam kalitesi sunar.

Dünya Seyahat Ödülleri’nde, Portekiz dünyanın en iyi turizm bölgesi ödülüne sahiptir.
Portekiz’in güneyinde yer alan Algarve Bölgesi’nde yer alan Dona Ana plajı  2017, 2018 ve 2019’da Avrupa’nın en iyi plaj ödülünü kazanmayı başarmıştır.

Portekiz’de turizm sektörü 2014 yılından bu yana yılda % 10’dan fazla büyümüştür.
GSYİH’nın (238 mia USD) yaklaşık % 4’ünden 2018’de% 8’in üzerine çıktı. 2021 yılına kadar ise % 9,3’e ulaşması bekleniyor. Ulusal İstatistik Enstitüsüne göre, bu büyüme 2019-2021 arasında turistlerin Portekiz’de ziyaret etme, yatırım yapma ve yaşama tercihleri nedeniyle üç katına çıkması beklenmektedir. Özellikle Avrupa’daki emeklilerin Portekiz’e yerleşmesini teşvik eden ‘sıfır vergi’ uygulaması son derece başarılı olmuştur. Binlerce Avrupalı emekli, yaşadıkları ülkelerdeki yüzde 55’lere varan vergi kesintilerinden muaf olmak için Portekiz’e yerleşmektedir. Golden Visa, emeklilere sıfır vergi uygulaması ve yabancılara yapılan konut satışları, Portekiz emlak sektörünün hareketlenmesine neden olmaktadır.

Portekiz, Golden Altın Vize başvuru maliyeti alınacak gayrimenkulün alım amacına, fiyatına ve başvurulacak aile ferdi sayısına göre değişiklik göstermektedir. Detaylı bilgi almak için in**@eu*****.com adresine e-mail gönderebilir veya 0 532 501 99 17 nolu telefonu arayabilirsiniz.

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.
You need to agree with the terms to proceed

Benzer İçerikler

Neden Portekiz'e Yatırım Yapmalı?

Portekiz’e Neden Yatırım Yapmalı?

Yatırımlarınızda Neden Portekiz Golden Visa‘yı Tercih Etmelisiniz? Portekiz’in nüfusu 10,3 milyon olmasına rağmen dünya çapında Portekizce…
Detaylı Bilgi Alın.