Portekiz Schengen Vizesi En Kolay Nasıl Alınır?

Schengen Vizesi Nedir?

Schengen vizesi, yetkili mercilerce verilen ve Avrupa Birliği’ne üye ülkeler içerisinde seyahat etmeye onay veren resmî bir belgedir. Bu belge ile Schengen bölgesindeki tüm ülkelere giriş yapılabilir. Alınacak Schengen vizesi türüne göre daha fazla ülkeye giriş yapılabilmesi mümkündür.

Portekiz için Schengen Vizesi En Kolay Nasıl Alınır?

2024’te başlatılan uygulamaya göre Portekiz’e kolay vize alabilmek, sadece elektronik başvuru yöntemiyle mümkün. Portekiz için Schengen Vize Başvuru formunu elektronik ortamda doldurup imzalayıp başvurunuzu gönderebilirsiniz.

Schengen Vizesi alma işlemleri için öncelikle istenen belgeleri hazırladıktan sonra,  internet üzerinden e-randevu alınmalıdır.

Portekiz Schengen vizesi için internet sitesinden randevu aldıktan sonra, kolay schengen vizesi için başvuru evraklarını hazırlamalısınız.

Portekiz için Schengen Vize İşlemleri Ne Kadar?

2024 yılı için Schengen Vize Başvuruları için Ücretler

Yetişkinler                  : 80 Euro
6-12 Yaş Arası            : 40 Euro
0-6 Yaş Arası              : Ücretsiz

Avrupa Birliği ile vize kolaylaştırma anlaşması olan ülkelerin vatandaşları: 35 Euro

Bir çok T.C. vatandaşı Portekiz’de yatırım yapıp hem de Schengen vize probleminden kurtuluyor hem de elde edilecek Portekiz pasaportuyla ailesinin yaşam kalitesini arttırıyor. Şöyle ki;

Yatırım yoluyla vatandaşlık programları, T.C. vatandaşı ailelere ikinci bir pasaport ve çifte vatandaşlık elde edebilmeleri için eşsiz fırsatlar sunuyor. Yatırım ile vatandaşlık veren ülkeler arasından hedeflerinize en uygun olan programı belirleyerek daha istikrarlı bir ülkeye yatırım yapabilir ve ardından da ailenizle birlikte çifte vatandaşlığa giden bir yola girebilirsiniz.

Günümüz dünyasında T.C. kökenli birçok aile değişik nedenlerle özellikle Avrupa’da bir ülkenin vatandaşlığını almak ister. Bunlardan bazıları oluşturulan bu ‘B’ planının beraberinde getirdiği hareket özgürlüğünü elde ederler, bazı aileler ise AB vatandaşı edinerek çocuklarının eğitim ve kariyerlerini önünü açmayı hedeflerler. Bazı aileler ise daha güvenli bir ülkede yaşamayı seçerler. Çifte vatandaşlık edinen aileler vizesiz seyahat ve daha yüksek bir yaşam standardına sahip olmanın avantajlarından ömür boyu yararlanır.

Ailenize Daha Güvenli Bir Gelecek İnşa Edin

Aileniz için ikinci bir pasaport, aslında olası bir deprem veya ekonominin zayıflama riskini dağıtmak için gerekli bir ‘B’ planıdır. Başka bir ülkeye de yatırım yapmak, aileniz ve servetinizle birlikte ihtiyaç duyulması durumunda daha güvenli bir ülkeye rahatlıkla gidebilmeniz ve yaşam standardınızı güçlendirmeniz anlamına gelmektedir. Bu yazıda Yatırımla vatandaşlık veren ülkeler hakkında detaylı bilgi bulacaksınız, yurtdışı yatırım fırsatları kapsamında da yazımıza göz atarak yatırımla vatandaşlık programlarının size uygun olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz.

Uluslararası Hareketliliğinizi Geliştirin

Yatırım yoluyla vatandaşlık veren ülkeler T.C. ailelere sunacakları pasaportla uluslararası seyahat olanaklarını genişletir. Vize başvurularını ortadan kaldıracağı için ailenizin seyahat planlamalarını kolaylaştırır.

Uluslararası Eğitim ve Global Kariyer  Fırsatlarından Faydalanma

Yurtdışı yatırım ile çocuklarınızın ikinci bir pasaporta sahip olmaları dünya çapında tanınan okullarda eğitim alabilmeleri, uluslararası şirketlerde donanımlı işbaşı eğitimi ve zengin iş fırsatlarından faydalanabilmeleri anlamına gelir.

Daha Yüksek Bir Yaşam Kalitesini Deneyimleme

Yatırımla Avrupa vatandaşlığı edinmek Avrupa’nın modern sağlık hizmetlerine, konforlu yaşam altyapısına ve daha yüksek standartta yaşam kalitesine ulaşım sağlar.

Portekiz Golden Visa

Yatırım ile oturma izni veren ülkeler arasında en popüler olanı Portekiz, Portekiz Golden Visa fon alımında bulunan ailelere oturma izni sunmaktadır. Portekiz Golden Visa programının en önemli avantajı vatandaşlık için Portekiz’de yaşama şartı koşmamasıdır. Bir başka ifadeyle Türkiye’deki aile ve iş düzeninizi bozmanıza gerek olmadan 5 yıl gibi kısa bir sürede Portekiz pasaportuna başvuru hakkı tanınması kaçırılmaması gereken altın bir fırsattır. Birazdan değineceğimiz Avrupa’daki diğer ülkelerin programlarının hepsinde vatandaşlık başvurusu için yaşama zorunluluğu bulunur. Bu detay danışmanlık firmaları tarafından Türk yatırımcılara aktarılmaz ve bu yüzden çoğu zaman gözden kaçar.

Portekiz Golden Vize oturum kartı ile Portekiz’de yaşama, eğitim alma ve sağlık hizmetlerinden faydalanma hakkına sahip olunur. Portekiz’de yılda sadece yedi gün konaklayarak beş yılın sonunda ailece Portekiz vatandaşlığına başvurma hakkı kazanılır. Portekiz Altın Vize ile vatandaşlığa başvurabilmek için en düşük seviye olan A2 düzeyinde Portekizce bilmek yeterlidir.

Golden Vize Portekiz Uygulamasında Vatandaşlık Başvuru Şartları

  1. 500.000 Euro’luk fon yatırımı beş yıl boyunca elden çıkarılmamalı
  2. Minimum konaklama şartı olan yılda 7 gün Portekiz’de bulunmalı
  3. Temiz sabıka kaydına sahip olmalı
  4. Portekiz’de bir vergi borcu bulunmamalı

Portekiz yatırım vatandaşlık ve Portekiz Golden Visa hakkında detaylı bilgi için tıklayınız >

EUPorto Olarak Biz Kimiz ve Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

2017’den günümüze yatırım aracılığıyla 200’den fazla ailenin Golden Visa başvurularını başarıyla tamamlayan EUPorto, sadece Portekiz Golden Visa alanında aktiftir.

Yatırımcılarına en güvenilir Golden Visa yatırım fonu alternatiflerini avantajları ve dezavantajlarıyla birlikte tanıtır.

İhtiyaç ve hedeflere göre belirlenen yatırım fonlarının risk yapısını bağımsız bir duruşla aktarır. Golden Visa yatırımcıları böylece değerlendirmeler doğrultusunda kendi seçimini bilinçli bir şekilde yapar.

EUPorto ile Çalışmanın Avantajları

  • Portekiz Golden Visa başvurularında profesyonellik, deneyim ve şeffaflık
  • Butik ve lokal bir hizmet modeli
  • Etik ve disiplinli çalışma sistemi
  • Bağımsız ve özel destek sunulması
  • Portekizceye hakimiyet
  • Ücretsiz danışmanlık
  • 25 yılı aşkın tecrübe ve güven

EUPorto’nun Portekiz’de, Türkçe ve Portekizce konuşan Golden Visa uzmanları mevcuttur.

Gerek Golden Visa uyumlu açık uçlu yani likit fonlar gerekse bankalara ait en güvenilir kapalı fon seçenekleri hakkında aklınıza takılan tüm sorular için Portekiz yatırım uzmanı ekibimize ulaşabilir, Instagram ve Facebook’ta euportocom hesabını takip edebilirsiniz. Portekiz Golden Visa hakkında detaylı bilgi için web sitemiz www.euporto.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.
You need to agree with the terms to proceed

Benzer İçerikler

Neden Portekiz'e Yatırım Yapmalı?

Portekiz’e Neden Yatırım Yapmalı?

Yatırımlarınızda Neden Portekiz Golden Visa‘yı Tercih Etmelisiniz? Portekiz’in nüfusu 10,3 milyon olmasına rağmen dünya çapında Portekizce…
Detaylı Bilgi Alın.