Portekiz Golden Visa: Başvuru Sürecinizde Bilmeniz Gerekenler / Golden Visa Başvuru Rehberi

Portekiz Golden Visa başvuru sürecinizde yatırımınızı koruma altına almak yani yapılacak fon yatırımının başarısı hayati öneme sahiptir. Yeni yasa ile uyumlu fonlardan alım yapıp Golden Visa başvurusunda bulunarak, Golden Visa oturum kartı ve Portekiz vatandaşlık başvuru hakkını yasal olarak elde etmiş olursunuz. İşte Portekiz Golden Visa başvurusunda bulunurken bilmeniz gerekenler…

  • Portekiz Yatırım Fonlarının Özelliği Ne?

Portekiz’de fonlar temelde iki sınıfa ayrılır. Açık uçlu likit fonlar ve kapalı uçlu fonlar. Seçiminiz fon yatırımınızın kimliğini oluşturur. Açık fonlardan dilediğiniz zaman çıkış yapabilir, yatırımınızı banka hesabınızdan her gün görüntüleyebilirsiniz. Yatırımınız takasbankta saklandığı için devlet güvencesindedir. Kapalı fonlardan ise istendiğinde çıkmak mümkün değildir. Çıkış için vade sonu beklenmelidir. Portekiz Golden Visa uyumlu kapalı fon seçiminde vatandaşlıkla %100 uyumlu güvenilir ve sağlam banka fonları tercih edilebilir.

  • Golden Visa Başvurusunda Fon Seçimi Neden Önemlidir?

7 Ekim 2023 sonrası yatırım fonlarında bir düzelmeye gidildi. Artık gayrimenkul projelerine dolaylı veya dolaysız yatırım yapmış, yapan ve yapacak fonlardan alım yapılmaması gerekiyor. Golden Visa başvuru sürecinizi korumanın en etkili yolu yeni yasayla %100 uyumlu fonlardan alım yapmaktır. Ancak bu şekilde Golden Visa başvurunuzun ileride iptal edilme riskini engelleyebilirsiniz.

  • Portekiz Golden Visa Başvurusu Nasıl Yapılır?

Portekiz Golden Visa başvurusu süreci Türkiye’den veya Portekiz’e gelerek alanında uzman kuruluşlar tarafından yürütülür. Sadece Portekiz Golden Visa alanında aktif EUPorto yetkilileriyle görüşerek hiçbir sürpriz yaşamadan başvuru işleminizi ücretsiz gerçekleştirebilirsiniz.

  • Portekiz Golden Visa Başvurusunda Nelere Dikkat Etmeli?

Portekiz Golden Visa başvurusunda bulunurken, seçtiğiniz fonların güvenilirliği kadar yeni yasa ile uyumluluklarından emin olunmalıdır. Bunun için kurumsal ve Golden Visa alanında uluslararası bir hukuk firmasından rapor talep edilmeli ve destek alınmalıdır. Hangi fonlara yatırım yapacağınıza karar verirken, avukatınızın raporundaki tespitlerini göz önünde bulundurun. Avukatınızdan yatırım yapacağınız fonların yeni yasayla %100 uyumlu olduğu ile ilgili yazılı teyit alın.

  • Portekiz Golden Visa Sürecinizde Destek Alın

Dilini bile bilmediğiniz bir ülkede gerçekleştireceğiniz Golden Visa başvurunuzda süreçler karmaşık gelebilir ve bu yüzden profesyonel bir yardım almak her zaman en iyisidir. Tecrübeli bir Golden Visa kuruluşu ve Portekizli kurumsal avukatlık ofisi, başvuru sürecinizde size rehberlik edebilir ve çıkabilecek olası sorunları önceden belirleyip önleyebilir. Sonuç olarak, Portekiz Golden Visa başvuru sürecinizin iyi yönetilmesi, yatırımınızı ve Portekiz vatandaşlık başvurunuzu koruma altına almanın en önemli parametresidir. Bu yazımızda, Portekiz Altın Vize başvuru sürecinizde size yardımcı olacak en temel bilgileri aktardık.

Portekiz Odaklı Profesyonel Golden Visa Ekibi

Sadece Golden Visa Portekiz uygulamasına odaklanan EUPorto, 2017’den günümüze Golden Visa sektörüne yön veren öncü kurum olmasının gerektirdiği uzmanlık, lokallik ve risk yönetimi geçmişi ile öne çıkan uzman bir kadroya sahiptir.

Portekiz Odaklı Profesyonel Golden Visa Ekibi

EUPorto ile Çalışmanın Avantajları

  • Portekiz Altın Vize başvurularında profesyonellik, deneyim ve şeffaflık
  • Golden Visa Portekiz sürecinizde butik ve lokal bir hizmet modeli
  • Etik ve disiplinli çalışma sistemi
  • Altın Vize için bağımsız ve özel destek sunulması
  • Portekizceye hâkimiyet
  • Avrupa’da 25 yılı aşkın tecrübe ve güven
  • A’dan Z’ye ücretsiz Golden Visa danışmanlığı

Avrupa vatandaşlığı almak amacıyla 200’den fazla ailenin Golden Visa başvurularını başarıyla tamamlayan EUPorto, yatırımcılarına tercih ettikleri yatırım fonlarını avantajları ve dezavantajlarıyla birlikte tanıtır.

İhtiyaç ve hedeflere göre belirlenen Portekiz yatırım fonu alternatiflerinin risk yapısını bağımsız bir duruşla aktarır. Altın Vize yatırımcıları böylece, değerlendirmeler doğrultusunda kendi seçimlerini bilinçli bir şekilde yapar. Portekiz Golden Visa başvurusu için gerekli olan fon yatırım tutarı 500.000 Eur’dur.

EUPorto’nun Portekiz’de, Türkçe ve Portekizce konuşan Golden Visa uzmanları mevcuttur.

Gerek Golden Visa uyumlu banka fonları, gerekse Portekiz kamu bankası destekli en güvenilir fon seçenekleri hakkında aklınıza takılan tüm sorular için deneyimli ekibimize ulaşabilir, Instagram ve Facebook’ta euportocom hesabını takip edebilirsiniz.

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.
You need to agree with the terms to proceed

Benzer İçerikler

Neden Portekiz'e Yatırım Yapmalı?

Portekiz’e Neden Yatırım Yapmalı?

Yatırımlarınızda Neden Portekiz Golden Visa‘yı Tercih Etmelisiniz? Portekiz’in nüfusu 10,3 milyon olmasına rağmen dünya çapında Portekizce…
Detaylı Bilgi Alın.