Golden Visa Portekiz ile Çocuklarınız Avrupa Vatandaşlığıyla Buluşuyor…

Portugal Golden Visa ile Çocuklarınız Avrupa Vatandaşlığı Alıyor

Her anne-baba çocuğunun geleceğini güvenle kurmak ister. Huzurlu bir ortamda, barışçıl ve çevreleyici bir anlayışla, medeni bir toplum içinde, yeteneklerini ve potansiyelini geliştirdiği bir ortam kurmaya çalışır ebeveynler. Bu şartları sağlamak için öncelikli gereksinim eğitimdir. İyi bir eğitimin çocuğu bu şartlara kavuşturmasını hayal eden anne-babalar çocuklarının öncelikle özel okullarda eğitim almasını hedefler. Ancak Türkiye ekonomisinde eğitim sistemi aile bütçesinde dengesiz bir alan kaplar. Üstelik çoğu zaman özel okullardaki eğitim Avrupa’daki yüksek standartlı eğitim sisteminin gölgesinde kalabilir. Yıllarca yuva sınıflarından lise yıllarına varan 12-14 yıllık bir zaman diliminde ailelerin eğitim ve etrafındaki masraflara ayırdığı bütçeye rağmen Avrupa eğitim standartlarıyla karşılaştığımızda çok büyük bir yanılsama içinde olabiliriz.

Üstelik, üniversite zamanı geldiğinde Avrupa’da üniversite okutmak isteyen T.C. vatandaşı aileler dengesiz bir maliyetle karşılaşırlar. Bir yandan yabancı öğrenci statüsünde Avrupa vatandaşı bir öğrencinin ödediği yıllık harcın kat kat üstünde bir maliyete tâbi olmak varken bir de TL/Euro kurunun güvensiz dalgalanması ailelerin bütçesinde belirsiz bir alan olarak yer alır. Türkiye’deki üniversite seçeneği de hem yüksek maliyetli hem de çoğu zaman Avrupa standardının gölgesinde yer almaya devam edecektir. Bu tabloya baktığımızda, çocuklarının eğitimine servet harcayan vatandaşlarımız yıllar sonunda gerek eğitimin gerekse eğitim sonrası sunulan olanakların yetersiz boyutta olduğunu keşfedecek ve verdiği gayretin karşılıksızlığı içinde hüsrana uğrayacaktır.

Oysa, birikimleri doğru bir yatırıma dönüştürerek çocukların eğitiminde bu adaletsizliğin önüne geçmek mümkündür. Anne-babalara sunulan ezber yöntemlerin akıntısına kapılmak yerine, daha geniş perspektifte çocuklarınızın geleceğine yön verecek, eşitliğe dâhil olarak eğitim almak ve dünya standartlarında çalışma ortamına ve hareket özgürlüğüne kavuşmak mümkündür. Bunun en kolay ve kesin yöntemi Portekiz Golden Visa Programı’dır.

Tek bir yatırımla, aile birleşimi yöntemiyle tüm aile fertleri Golden Visa programına dâhil olur. Anne-baba, çocuklar, büyükanneler ve büyükbabalar aile birleşiminden faydalanabilir. Beş yıl boyunca sadece minimum 7 gün Portekiz’de bulunarak tüm aile fertleri süreli oturuma sahip olurlar. Bu zaman zarfında Portekiz’de istenirse yaşayabilir, çalışabilir, eğitim ve sağlık hizmetlerinden ücretsiz faydalanabilir tüm aile fertleri. Beş yılın sonunda ise vatandaşlığa başvurup ailece Portekiz Vatandaşı olabilirsiniz. Bundan sonra çocuklarınız istedikleri Avrupa ülkesinde bir Avrupa vatandaşı olarak eğitim görür. Avrupa’daki üniversitelere yıllık 20.000 eur gibi bir meblağ yerine yıllık sadece 2.000 eur civarında bir harç ödersiniz. Çocuğunuz yüksek standartta bir eğitim alır, zengin bir çeşitlilikte verim alabileceği bir iş ortamına ve sistemine girer. Çocuğunuza küçüklükten beri hayal ettiğiniz Avrupa’da eşit ve adil bir muameleyle dünya standardında bir eğitim almasını sağlayarak dünya vatandaşlığının kapılarını ardına kadar açmış olursunuz.

Daha detaylı bilgi ve ücretsiz bire bir görüşme için: www.euporto.com/etkinliklerimiz

EUPORTO Kimdir?

EUPORTO – Yatırımla Avrupa Vatandaşlığı, Portekiz Golden Visa ve Yatırım uzmanıdır. Avrupa’da 20 yılı aşkın finans ve gayrimenkul bilgi ve deneyimiyle doğuştan Portekizli-Türk olmanın avantajını yerel bilgilerle birleştirerek Golden Visa yatırımcısına özel yatırım modelleri ve seçenekleri sunar. Altın Vize sürecinin tüm aşamalarında yatırımcının işlemlerini yürütür danışmanlık ve destek verir. Hiçbir hizmet bedeli talep etmez.

 

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.
You need to agree with the terms to proceed

Benzer İçerikler

Neden Portekiz'e Yatırım Yapmalı?

Portekiz’e Neden Yatırım Yapmalı?

Yatırımlarınızda Neden Portekiz Golden Visa‘yı Tercih Etmelisiniz? Portekiz’in nüfusu 10,3 milyon olmasına rağmen dünya çapında Portekizce…
Detaylı Bilgi Alın.