Golden Visa Fon Yatırımında Yeni Trend: “Portekiz Borsa Fonu” EUPorto ile Türkiye’de Bir İlk!

EUPorto ile Türkiye’de bir ilk hayata geçirilerek Portekiz borsasından fon alımı yoluyla Portekiz Vatandaşlığı için Golden Visa’ya başvurulabilmektedir. Amaç, Golden Visa kapsamındaki kapalı fonlara alternatif, Portekiz borsasında işlem gören kurumsal firmalara yatırım yaparak istenildiğinde nakde çevrilebilen bir portföyle Portekiz Altın Vize başvurunuzun yapılabilmesini sağlamaktır.

Fon Yatırım

EUPorto’nun Golden Visa kapsamında Sunduğu Portekiz Borsa Fonunun Avantajları:

1. Nakde Çevirebilme:

EUPorto’nun Golden Visa yatırımcılarına sunduğu Portekiz Borsa Fonu açık bir fondur. İhtiyaç duyulması durumunda getirisiyle birlikte dilediğiniz zaman kolayca ve hızlı bir şekilde nakde çevrilebilir.

2. Şeffaflık ve Bilgi Edinebilme Kolaylığı:

Bu fonun portföyündeki değer artışları portföy değerine günlük olarak yansıtılır. Yatırım fonunuzun getirisine ve diğer bilgilere, istenilen sıklıkta internet hesabınızdan ulaşılabilir. Golden Visa piyasasındaki diğer yatırım fonlarından farklı olarak beş yıl beklemenize gerek yoktur. Bir başka ifadeyle yatırımınız getirileriyle birlikte dilediğiniz zaman nakde çevrilebilecektir.

3. Profesyonel Yönetim:

Likit Fon sürekli olarak piyasaları izleyen, Portekizli, konusunda uzman profesyonel yöneticiler tarafından, riskin minimum getirinin maksimum olması ilkesi ile yönetilir.

4. Risk Dağılımı:

Euporto’nun sunduğu Portekiz Golden Visa Borsa Fonu Portekiz menkul kıymetler borsasında işlem gören gıda, finans, sanayi, teknoloji, enerji ve iletişim gibi çeşitli sektörlerdeki verimli ve güvenli kurumsal firmalara yatırım yapar. Böylece TC kökenli Golden Visa yatırımcıları, piyasaya yeni çıkmış fonlardaki gibi tek bir yatırım aracının yaratacağı riskten korunmuş olur.

5. Ulusal Ölçekli Yatırım Avantajı:

Euporto’nun sunduğu yatırım fonlarına yatırım yaparak birikiminizi diğer Portekizli veya Global yatırımcılar gibi değerlendirmiş olursunuz. Bu şekilde Golden Visa yatırımınızla, Portekiz Menkul Kıymetler borsasında alım-satım yaparak diğer Portekizli lokal yatırımcıların sahip olduğu yatırım avantajlarını elde edersiniz.

6. Güvenilirlik:

Euporto’nun sunduğu Golden Visa yatırım fonları Portekiz devlet bankası güvencesi altında saklanmaktadır.

7. Sıfır Vergi

Euporto’nun sunduğu bu Portekiz Borsa Fonunda da getiriler gelir vergisinden muaftır.

EUPorto Likit Fonunun yanı sıra Golden Visa yatırımcıları, kendi yatırım tercihleri ve risk profillerine göre farklı kompozisyonlardan oluşturulmuş gayrimenkul teminatlı yani anapara korumalı EUPorto’nun sunduğu diğer Portekiz fonlarına da yatırım yapabilirler.

Fon Yatırım Nedir?

Neden EUPorto’nun Sunduğu Golden Visa Yatırım Fonları?

EUPorto Golden Visa yatırım fonlarının yönetiminde her zaman bilimsel yöntemler ve stratejiler uygulanmaktadır. Golden Visa yatırımcılarının getiri hedefleri, Portekiz sermaye piyasasındaki fırsatlardan yararlanma arzusu, güvenilirlik, ihtiyaç halinde fondan hemen çıkabilme ve istikrarlı yönetim gibi beklentiler karşılık bulur.

EUPorto’nun Sunduğu Portekiz Borsa Fonunun Diğer Yatırım Fonlarından Farkı Nedir?

En temel fark, sadece Golden Visa kapsamında oluşturulmuş fonlar gibi kapalı bir fon olmaması yani dilediğiniz zaman çıkabilecek olmanızdır. Ayrıca Portekiz’deki yatırımınızın portföy değeri yıllık veya aylık olarak değil günlük olarak görüntülenebilmektedir.

Portekiz Golden Visa kapsamında fon seçeneğini araştıran yatırımcılar oldukça temkinlidir; sermaye piyasalarındaki yüksek dalgalanmaları tolere edebilecek uzun vadede istikrarlı ve cazip getiri sunan fonları tercih ederler. EUPorto ile Golden Visa yatırımcıları yatırımlarını daha kurumsal bir yapıda ve Portekiz Sermaye Piyasası lisanslı uzmanların yönetiminde yapar.

Golden Visa Fon Yatırım

Özetle EUPorto’nun Sunduğu Portekiz Borsa Fonlarının Avantajları:

  • Kolayca nakde çevrilebilir.
  • Portekizli profesyonel fon yöneticileri tarafından yönetilir.
  • Portföy çeşitlenmesinden dolayı daha düşük risk taşır.
  • Yüksek gelir fırsatı ile düşük riskle yararlanabilme imkânı sunar.
  • Birden fazla fon alımıyla Golden Visa’ya başvurabilme fırsatı tanır.
  • Şeffaftır ve her gün bilgi edinebilme kolaylığı sağlar.

Sadece Portekiz Golden Visa alanında uzman Türkiye’nin en butik firması EUPorto, Golden Visa yatırımlarını lokal bir bakış açısıyla yeniden yorumladığı yatırım modellerini sunar.

EUPorto’da güven ve profesyonellik Portekiz Golden Visa başvurularınızın merkezinde yer alır.

Potekiz Golden Visa Borsa Fonu hakkında detaylı bilgi için: www.euporto.com/etkinliklerimiz

Instagram ve Facebook sayfasından euportocom’u takip edebilirsiniz.

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.
You need to agree with the terms to proceed

Benzer İçerikler

Neden Portekiz'e Yatırım Yapmalı?

Portekiz’e Neden Yatırım Yapmalı?

Yatırımlarınızda Neden Portekiz Golden Visa‘yı Tercih Etmelisiniz? Portekiz’in nüfusu 10,3 milyon olmasına rağmen dünya çapında Portekizce…
Detaylı Bilgi Alın.