EUPorto’dan En Avantajlı Avrupa Vatandaşlığı Edinimi

Yatırımcılara yönelik Portekiz vatandaşlık programı Avrupa ülkeleri içinde benzer programlar arasında şartları en uygun olanıdır.

Yatırım yöntemiyle Portekiz vatandaşlığı edinmek için öncelikle minimum 280.000 Euro tutarında bir gayrimenkul almak gereklidir. Ayırmak istenilen bütçeye göre yatırım türleri çeşitlendirilebilir. Örneğin, net 500.000 Euro tutarında yatırım fonu alarak başvuru yapmak da mümkündür. Bu yatırımı yaptıktan sonra 5 yıl boyunca, yılda sadece 7 gün Portekiz’de geçirerek ailece Avrupa vatandaşlığı alınabilir.

Golden Visa (Altın Vize) programlarının en önemli amaçlarından biri yabancı yatırımcı çekerek ülkelerin ekonomilerini güçlendirmektir. En az 280.000 Euro yatırım yapan kişilere ve ailelerine verilen haklar şunlardır:

AB üyesi olan Portekiz’den alınacak vatandaşlık aynı zamanda Avrupa vatandaşlığı anlamına geliyor. Avrupa vatandaşlığı ise ailece tüm Avrupa Birliği ülkelerinde çalışma, eğitim alma ve yerleşme fırsatı sunuyor.

  1. Portekiz vatandaşlığı Kanada ve Amerika dâhil dünyada 191 ülkeye Portekiz pasaportu sayesinde vizesiz seyahat olanağı veriyor.
  2. Siz, eşiniz ve size ekonomik olarak bağımlı aile bireyleriniz Portekiz’de ve Avrupa Birliği ülkelerinde çalışma, eğitim alma, iş kurma hakkına sahip olursunuz.
  3. Türkiye ve Portekiz arasındaki mevcut anlaşmadan dolayı çifte vergilendirmeden muaf olursunuz.
  4. Portekiz vatandaşlığı nesilden nesle aktarılabilir. Vatandaş olduktan sonra Portekiz’de doğan çocuklarınız veya çocuklarınızın çocukları otomatik olarak Portekiz yani Avrupa vatandaşı

Portekiz Vatandaşlığı için İstenen Şartlar Nelerdir?

Portekiz Vatandaşlığı için İstenen Şartlar

  1. ​En az 280.000 Euro tutarında bir gayrimenkul yatırımı yapmak ve bu yatırımı en az 5 yıl süreyle elden çıkarmamak,
  2. Başvuru sahibinin en az 18 yaşında olması,
  3. Temiz bir sabıka geçmişine sahip olmak, yüz kızartıcı bir suçtan dolayı aranıyor olmamalı ve/veya beraat etse dahi yargılanmış olmamalıdır.

En Avantajlı Avrupa Vatandaşlığı için Nasıl Bir Yol İzlemeli?

En Avantajlı Avrupa Vatandaşlığı için Nasıl Bir Yol İzlemeli

Portekiz’in çifte vatandaşlık programına katılım ciddi bir yatırım planlaması ile mümkün. EUPorto olarak, yatırımcılarımız kendileri ve ailelerinin gelecekleri hakkında karar verirken aynı zamanda finansal verimliliğin de çok önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu nedenle, sorumluluklarımızı ciddiye alıyor ve danışmanlık desteğimizi her aşamada sunuyoruz. Golden Visa (Altın Vize) başvuru sürecinin doğru ve akıcı bir şekilde yönetilmesi için avukatlarımızla birlikte koordineli çalışıyor ve sürecin eksiksiz ilerlemesi için yatırımcılarımızla irtibat halinde işlemleri yürütüyoruz.

EUPorto uluslararası finans ve gayrimenkul alanında 20 yılı aşkın tecrübesiyle, doğuştan Portekizli-Türk olmanın verdiği lokal bilgi, dil ve iletişim kültürüne hakimiyetiyle, sadece Portekiz’e odaklı çalışarak zengin yatırım portföyü çeşitliliğiyle ve güvenli fon yatırım seçkisiyle Avrupa Vatandaşlığı alanında Türkiye’de öncüdür. EUPorto, Portekiz’de yüksek getiri elde etmeyi hedefleyen yatırımcılar için lokal gayrimenkul yatırım fırsatları ve Portekiz Borsası’nda aktif kuruluşların fonlarını (Portekiz Açık Fon) Türkiye’deki yatırımcılara sunan ilk firma olmayı başarmıştır. Yatırımla AB Vatandaşlık uzmanı EUPorto, Portekiz Golden Visa alanında 2017’den günümüze Avrupa Vatandaşlığı için en yeni yatırım fırsatlarını araştırır ve yüksek getiri hedefli güvenilir yatırımları sunar. Uzun soluklu Portekiz vatandaşlık işlemlerinizde size de destek olmaktan mutluluk duyacağız.

Avrupa Vatandaşlığı için etkinliklerimiz sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Instagram ve Facebook sayfasından euportocom’u takip edebilirsiniz.

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.
You need to agree with the terms to proceed

Benzer İçerikler

Neden Portekiz'e Yatırım Yapmalı?

Portekiz’e Neden Yatırım Yapmalı?

Yatırımlarınızda Neden Portekiz Golden Visa‘yı Tercih Etmelisiniz? Portekiz’in nüfusu 10,3 milyon olmasına rağmen dünya çapında Portekizce…
Detaylı Bilgi Alın.