Avrupa Pasaportunun Avantajları Nelerdir?

Avrupa Birliği pasaportu ile çocuklarınızın herhangi bir Avrupa ülkesinde yaşaması mümkündür. Bu fırsat çocuklarımızın kişisel ve kariyer gelişimleri açısından büyük katkı sağlayacaktır. Aynı zamanda kendi ayakları üzerinde durabilmeleri özgüvenlerini ve bireysel olarak karar verebilme yeteneklerini geliştirecektir. Bunun yanında uluslararası bir ortamda edinecekleri arkadaşlarıyla kuracakları bağlantılarla yeni yerler görme ve yeni kültürler tanıma şansı elde edecekler. Portekiz Golden Visa ile AB vatandaşlığı aldıktan sonra Avrupa Birliği ülkeleri içerisinde eğitim almanın avantajları saymakla bitmeyecektir.

Avrupa Birliği vatandaşlığı aldıktan sonra Avrupa’nın dilediğiniz ülkesinde çalışarak sayısız tecrübe edinebileceğiniz 500 milyon nüfuslu kocaman bir dünya var. Golden Visa Portekiz AB pasaportu için en ideal programdır. Tek yapmanız gereken yatırım şartı olan net 500.000 Euro’luk fon yatırımında bulunmak.

Portekiz’de Yapacağınız Yatırım Size ve Çocuklarınıza Neler Katacaktır?

  • Euro cinsinden kazanarak daha kaliteli bir yaşamınız olur.

Avrupa’da Euro gelirinizle yapacağınız kaliteli tatil planlarını kolayca finanse edebilirsiniz. Türkiye’den diğer Avrupa ülkelerine ve şehirlerine Euro kaç TL oldu diye düşünmeden kendinizi ödüllendirmek için daha sık ve rahat yolculuk edersiniz.

  • Yeni kültürlere açık olmayı deneyimlersiniz.

Avrupa’da yaşamak birçok konuda yerel algıyı tanımanızı ve farklı bir bakış açısı kazanmanızı sağlayacaktır.

  • Uluslararası firmalarda çalışarak CV değerinizi artırırsınız.

Avrupa’da uluslararası firmalarda çalışmak gelişiminizi önemli ölçüde artırır. Kurumsal firmalar her zaman farklı iş çevrelerinde çalışmış, uluslararası tecrübeler edinmiş kişileri daha çok tercih ederler. Diğer yandan Avrupa Vatandaşlığı edinimiyle Avrupa’da iş ararken kendi alanınızın dışına çıkıp daha özgür olabilirsiniz. Özetle, Portekiz Altın Vize ile Avrupa’da her alanda kendinizi keşfedebilir, yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

  • Diplomanızla değil ilgi alanlarınızla yeni bir kariyer rotası çizebilirsiniz.

Türkiye’de aldığınız eğitimle hayatınızın geri kalan kısmında ne yapacağınıza emin değilseniz, Avrupa’da dilediğiniz ülkede çalışırken hoşunuza giden yeni şeyleri deneyimlemek için daha fazla fırsat yakalayabilirsiniz. Çifte vatandaşlık ile Avrupa’da atacağınız adımlarla neyi sevip sevmediğinizi anlamak için deneyimlere sahip olmak, kafanızda kim olduğunuzla ilgili resmi çizmenizde son derece faydalı olacaktır.

  • Küresel bakış açısına sahip olursunuz.

AB pasaportu alarak Türkiye’de okuduğunuz bölümle alakalı Avrupa’da çalışmak isterseniz daha iyi bir gelire sahip olursunuz.  Küresel ölçekte her ülkenin vatandaşlarına sunduğu standartlar farklıdır. AB vatandaşlığı hakları sizin Avrupa’da kariyerinize destek olup büyük adımlarla ilerlemenizde ve global ölçekte seçimler yapmanızda yardımcı olacaktır.

  • Yüksek bir özgüven edinirsiniz.

Avrupa vatandaşlığı almak ile başlayacak yeni süreç size ve aile fertlerinize yeni değişikliklere adapte olma yeteneği kazandıracak ve yepyeni tecrübeler farkındalığınızı arttıracaktır. Bunlar da size uzun vadede çok büyük yararlar sağlayacaktır. Bambaşka bir ülkede yaşamak ve çalışmak büyük bir değişim demektir. Vatandaşlık hakkı çocuklarınızın Avrupa’da yaşarken adaptasyon güçlerini yükseltmelerine yardımcı olacaktır. AB vatandaşı hakları edinimiyle çocuklarınız farklı kaliteler ve deneyimler edinecektir.

Avrupa Pasaportu Nasıl Alınır?

En güvenli yol Portekiz Golden Visa programı ile olandır. Yurtdışında yatırım yaparak Avrupa pasaportu elde etmek oldukça popüler bir yoldur. Avrupa’daki mevcut altın vize yatırım programlarıyla karşılaştırıldığında Portekiz en popüler olanıdır. Yılda sadece 7 gün Portekiz’de bulunma ve net 500.000 Euro’luk yatırım fonu satın alma şartı ile Portekiz Altın Vize en güvenli ve rahat Golden Visa programıdır. Bu programın hemen ardından Avrupa pasaportu alınır.

Avrupa Pasaportu Nasıl Alınır

Avrupa Pasaportu ile Nerelere Gidilir?

Avrupa pasaportu size ve ailenize Schengen bölgesinde yaklaşık 400 milyondan fazla vatandaşı olan 27 Avrupa Birliği ülkesinde yaşama hakkı sunar. Avrupa’daki herhangi bir ülkede yaşıyormuş gibi sınır kontrolü olmaksızın her türlü özgürlüğü sunar.

Avrupa Pasaportu ile Nerelere Gidilir

Romanya, Bulgaristan, Hırvatistan ve Güney Kıbrıs henüz Schengen Bölgesi’ne katılmamış olsalar da bu ülkelere de vizesiz gidilebilir.

Gayrimenkul yatırımı ile ilerlemeyi düşünüyorsanız, güncel kurallarla ilgili olarak ve yatırıma uygun gayrimenkulleri ve projeleri değerlendirmek için EUPorto ile temasa geçebilirsiniz.

Avrupa Pasaportu Almak Zor mu?

Avrupa pasaportu almak için en kolay yol Portekiz Golden Visa programıyla yatırım yapılarak olanıdır. Portekiz’de net 500.000 Euro’luk yatırım fonu yatırımı yaparak Portekiz’de sürekli yaşama ve çalışma hakkı kazanmakla beraber beş yıl geçtikten sonra Portekiz pasaportuna başvurulabilir, sonrasında tüm Avrupa Birliği üyesi (Schengen) ülkelerinde yaşama hakkı kazanılır.

Portekiz’de yılda sadece 7 gün bulunmak yeterlidir. Avrupa pasaportu kazanmak isteyen yatırımcılar A2 seviyesinde Portekizce dil bilgisine sahip olmaları gereklidir.

Avrupa Pasaportu Hakkında Bilinmesi Gerekenler
  • Herhangi bir Schengen ülkesinde çalışabilir veya öğrenim görülebilir. Yani tüm AB ülkelerinin sağladığı sosyal olanaklardan faydalanmak mümkün.
  • ABD, İngiltere ve Kanada dahil 187 ülkeye vizesiz giriş yapılabilir.
  • Portekiz çifte vatandaşlığına imkân vermektedir. Portekiz pasaportuna sahip olmak isteyen T.C. vatandaşları kendi ülke vatandaşlığından çıkması gerekmemektedir.
  • AB üye ülke vatandaşlarının sağlık alanında faydalandığı tüm haklardan faydalanılır.
  • Portekiz’de yaşamayanlar Portekiz yasalarına göre Türkiye’deki veya diğer ülkelerdeki gelirleri için vergilendirilmezler. Portekiz dışında edinilen herhangi bir gelir vergiye tabi tutulmamaktadır. Vergi sadece Portekiz’de kazanılan kira gelirleri için uygulanır.

Avrupa Pasaportu Hakkında Bilinmesi Gerekenler

EUPorto uluslararası finans alanında 25 yılı aşkın tecrübesiyle, doğuştan Portekizli-Türk olmanın verdiği lokal bilgi, dil ve iletişim kültürüne hakimiyetiyle, sadece Portekiz’e odaklı çalışarak zengin fon yatırım portföyü çeşitliliğiyle ve güvenli fon yatırım seçkisiyle Avrupa Vatandaşlığı alanında Türkiye’de öncüdür. EUPorto, Portekiz’de optimum getiri elde etmeyi hedefleyen yatırımcılar için lokal yatırım fonu fırsatlarını sunar. Portekiz borsasında aktif kuruluşların fonlarını (Portekiz Açık Fon) Türkiye’deki yatırımcılara sunan ilk firma olmayı başarmıştır. Yatırımla Portekiz Altın Vize uzmanı EUPorto, Portekiz Golden Visa alanında 2017’den günümüze Avrupa Vatandaşlığı için en sağlam yatırım fırsatlarını araştırır ve sağlam yatırımları sunar. Portekiz vatandaşlık işlemlerinizde size de destek olmaktan mutluluk duyacağız.

Avrupa Pasaportu için etkinliklerimiz sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Instagram ve Facebook sayfasından euportocom’u takip edebilirsiniz.

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.
You need to agree with the terms to proceed

Benzer İçerikler

Neden Portekiz'e Yatırım Yapmalı?

Portekiz’e Neden Yatırım Yapmalı?

Yatırımlarınızda Neden Portekiz Golden Visa‘yı Tercih Etmelisiniz? Portekiz’in nüfusu 10,3 milyon olmasına rağmen dünya çapında Portekizce…
Detaylı Bilgi Alın.