Avrupa Birliğinde Yaşamak İsteyenler Portekiz’i Tercih Ediyor!

Portekiz Golden Visa ile Portekiz’de Ev Alarak Vatandaşlığı Edinebilir mi?

Belirsizliklerin arttığı 2020 yılında da Portekiz sadece ülkeyi ziyaret edenler için değil, aynı zamanda Golden Visa (Altın Vize) kapsamında Portekiz’de ev alarak Avrupa Vatandaşlığı edinmeyi düşünenler veya yaşamayı seçen herkes için hala çok güvenli bir liman olduğunu söylemeliyiz.

Güvenlik kavramı, Portekiz’in 2020’de de öne çıkmaya devam edeceği bir özelliğidir. 2019 Küresel Barış Endeksi’nde dünyanın en güvenli üçüncü ülkesi olan Portekiz son derece güvenli bir ülkedir.

Düşük suç oranı, oldukça liberal diye nitelendirebileceğimiz Portekiz toplumunun hoşgörüsü ile ilgilidir.

Portekiz ayrıca yurtdışında rahat bir emeklilik için en iyi ülkeler listesinin en üstündeki yerini korumuştur. 2020’de Portekiz, bir kez daha uluslararası yaşam dergisinin ‘Yıllık Küresel Emeklilik Endeksi’ tarafından emekli olduktan sonra yaşanabilecek dünyanın en iyi ülkesi seçildi. AB’de yaşam kurmayı düşünen ailelerin Portekiz’i tercih etmelerinin altındaki en itici gücün güvenlik olduğunu söyleyebiliriz.

Avrupa Birliği Üyesi Olan Portekiz’de Yaşamak için En Çekici Özellikler:

Güzellikleri: Kale ve katedrallerle donatılmış şehirler, kırsal kesimlerde ise tertemiz nehirler ve uçsuz bucaksız üzüm bağları

Ilıman iklimi: Portekiz’in ılıman iklimi, bisikletten doğa yürüyüşüne ve su sporlarına kadar açık hava etkinlikleri için fırsatlar sunar.

Sağlık hizmeti: Hem kamu, hem de özel sağlık hizmetleri kolaylıkla erişilebilir, kamuda ücretsiz, özelde uygun fiyatlı ve mükemmeldir.

En uygun yaşam maliyeti: Portekiz, Batı Avrupa’daki en iyi yaşamı sunuyor – düşük yaşam maliyetleriyle sizlere zengin kültürel olanakları sunuyor.

Modern alt yapı: : İyi bağlantıları olan toplu taşıma sistemi, ucuz ve sık uçuşlarıyla Avrupa’yı keşfedebilmeniz için üç mükemmel uluslararası havaalanı mevcut.

Düşük stresli yaşam tarzı: Ayrımcılığın neredeyse hiç görülmediği Portekiz’de herkes birbirine karşı son derece saygılıdır. İnsan günlük yaşamda öznedir.

Yabancı uyruklulara yönelik teşvikler: Portekiz’de ev fiyatlarının oldukça uygun olması, Golden Visa (Altın Vize) yoluyla oturum, AB vatandaşlığı vermesi ve vergi teşvikleri, Portekiz’in Türkler tarafından tercih edilmesinin başlıca nedenleri arasındadır.

Eğer siz de yatırım yoluyla AB Vatandaşlığı almayı düşünüyorsanız, EUPorto yetkilileri Portekiz gayrimenkul piyasasını anlamanıza ve size en uygun projeleri herhangi bir hizmet bedeli almadan sunacaktır.

Avrupa Vatandaşlığı aldıktan sonra da Portekiz’deki gayrimenkulünüzü satmak istemeniz durumunuzda, EUPorto yetkilileri Portekiz’deki evinizi portföyündeki mevcut yerli ve yabancı yatırımcılarına hızlıca satarak sonuç alırsınız.

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.
You need to agree with the terms to proceed

Benzer İçerikler

Neden Portekiz'e Yatırım Yapmalı?

Portekiz’e Neden Yatırım Yapmalı?

Yatırımlarınızda Neden Portekiz Golden Visa‘yı Tercih Etmelisiniz? Portekiz’in nüfusu 10,3 milyon olmasına rağmen dünya çapında Portekizce…
Detaylı Bilgi Alın.